Skip to main content

El primer equip ha iniciat la pretemporada amb el nou projecte d’Albert Nualart. Foto: CFM

El primer equip del Club Futbol Martorell ha fet la primera sessió preparatòria del curs en l’inici de la pretemporada al Complex Esportiu Torrent de Llops. Aquest dilluns, el tècnic Albert Nualart ha pogut treballar, per primera vegada, amb bona part de la plantilla que diposarà per a la temporada 2017-2018 amb 14 jugadors nous.

Nualart ha assegurat que “quan arribes a un equip que és pràcticament nou, com el nostre, el més important durant la pretemporada és posar les bases del treball que farem durant tot el curs”. Durant tres setmanes, la plantilla s’exercitarà amb sessions físiques i de pilota al CE Torrent de Llops. “És un període curt de temps, però hem de fer el possible perquè arribem el 2 de setembre a Castelldefels i sumar els primers tres punts”, afegeix l’entrenador.

Nualart apunta que “hem de seguir el més competitius possibles i que cada jugador obtingui el millor rendiment. Un equip és, això, una suma de rendiments. Ara hem d’acoblar les peces, que els jugadors es coneguin entre ells i després ja arribaran els resultats”.

L’ascens a Segona, prioritari

El gran repte del CF Martorell és l’ascens a Segona Catalana, una categoria perduda el curs passat per a la compensació dels equips catalans descendits d’altres categories superiors. “No hi ha marge per a la paciència. Necessites un rendiment immediat, però en el moment que hi ha competició, hi ha pressió. Sense reptes no es pot treballar, per tant el primer repte de l’equip és guanyar el primer partit fins a aconseguir l’ascens”, diu el tècnic de Viladecavalls.

El perfil de jugadors que compta l’equip, segons Nualart, “ja tenen això, saben conviure amb la pressió. Aquest pressió la desitjo, i faig que sigui una manera de treballar”. Durant la pretemporada, el primer equip del CF Martorell disputarà 6 partits de preparació. El primer, aquest diumenge 12 d’agost davant l’AE Piera, de Tercera Catalana.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari