Skip to main content

Els martorellencs afronten la primera jornada des del primer lloc a Segona Catalana. Fotografia: Marta Gila

El primer equip del CF Martorell segueix amb pas ferm a Segona Catalana i obre el darrer terç de la temporada defensant la primera plaça en un dels escenaris més prohibits de la categoria: Can Tries. L’equip d’Albert Nualart, que ha eixugat el desavantatge de quatre punts respecte l’Atlètic Sant Just en dues jornades, no vol perdre l’oportunitat de mantenir-se en el lloc més privilegiat de la taula. Viladecavalls és la primera estació que s’aturarà el nou colíder. Una parada on el CF Martorell haurà de posar-hi tots els sentits sino vol cedir el primer lloc a les primeres de canvi.

Nualart assegura que “estem disposats a guanyar aquesta lliga i pujar a Primera Catalana. Però per fer-ho, haurem d’arribar a l’última jornada amb més punts que ningú. Aquest liderat és compartit, per tant, encara tenim feina a fer”. A falta de dotze jornades per finalitzar el campionat, el CF Martorell empata a punts amb l’Atlètic Sant Just (47) però el triomf en la primera volta al CE Torrent de Llops davant els santjustencs (3-0) els atorga la primera plaça. “La prioritat fins ara era retallar el desavantatge amb l’Atlètic Sant Just per recuperar la primera plaça i, ara, serà a la inversa. Seguir sumant de tres en tres per allunyar-nos-hi”, apunta el tècnic de Viladecavalls.

L’etiqueta de líder ha estat un malson aquesta temporada per a tots els equips en aquest grup tres de Segona Catalana. “És difícil ser líder, tothom et vol guanyar, tots els equips hi posen una mica més en aquell partit. Per això, el fet d’ocupar la primera plaça ens obligarà a de fer un esforç afegit”, reconeix Nualart. Els martorellencs fa tres mesos que no perden un partit. L’última derrota va ser a mitjans de novembre al camp de l’Atlètic Júnior (3-1). Des d’aleshores, han sumat 24 dels 30 punts possibles.

Primer partit a Viladecavalls

El CF Martorell jugarà per primera vegada davant la UD Can Trias en la seva història. El conjunt vallesà, vuitè classificat, amb 34 punts. Els vallesans encadenen un empat i tres victòries que han tornat a revifar les esperances de situar-se en el grup capdavanter. L’equip de Viladecavalls es mostra molt compacte quan juga en el seu terreny de joc. Després d’onze partits a casa només ha cedit dues derrotes. Nualart assegura que “és un equip molt fort, que competeix molt bé, que guanya a casa i a fora i que si no t’espaviles no tens res a fer”.

A banda dels números dels vallesans, al tècnic de Viladecavalls li preocupa més el seu equip: “em neguiteja més que no siguem nosaltres mateixos. Tenim un respecte absolut per tots els rivals i anirem a Can Tries sense por amb les idees més clares”, afegeix l’entrenador del CF Martorell. En l’únic precedent aquesta temporada, els martorellencs van vèncer al CE Torrent de Llops (3-1) amb un doblet de Xavi Marco i un altre gol d’Abde Haddouch.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari