Skip to main content

El primer equip masculí jugarà al grup 8 de Tercera Catalana. Foto: Svetlana Akimova

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha fet pública la proposta dels 18 equips que formaran part del grup 8è de Tercera Catalana per a la temporada 2017-2018, on hi prendrà part el primer equip del CF Martorell entrenat per Albert Nualart.

A més dels martorellencs, els rivals per al proper curs seran l’AE Abrera, la UE Can Roca 74 (Castelldefels), UE Castelldefels B, CD Cervelló, CF Corbera, FC Llevant Les Planes, CF Olesa de Montserrat, Penya Recreativa Sant Feliu de Llobregat, CF Pallejà, UD Sant Maure, CF Sant Andreu de la Barca B, FC Sant Esteve Sesrovires, AF Sant Vicenç dels Horts 2014, UD Sector Montserratina, UE Torrelles, CF Vallirana i UD Viladecans.

El calendari dels partits per a la propera temporada es farà públic la setmana vinent. La FCF ha presentat la proposta als clubs i ha de ser ratificada.

Un grup i categoria, coneguts

El primer equip del CF Martorell tornarà al grup 8è de Tercera Catalana després de quatre cursos sense fer-ho. L’última vegada va ser la temporada 2012-2013 on els martorellencs van acabar en cinquena posició i que Isaac Núñez va rellevar Joan Cueva a mig curs.

En les últimes tres temporades, el CF Martorell ha jugat en dues ocasions al grup tercer de Segona Catalana i una altra al grup 8è de Tercera.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari