Skip to main content

Els martorellencs han caigut eliminats de la Copa Catalunya pel CF Vilanova i la Geltrú (0-1). Fotografia: Marta Gila Santafè.

El camí de la Copa Catalunya s’ha acabat. El CF Vilanova i la Geltrú ha guanyat per la mínima en un duel molt igualat i que s’ha decidit amb un gol en la segona part. L’equip d’Albert Nualart ha caigut amb el cap ben alt davant un dels clubs històrics del país i un dels candidats a guanyar aquesta Copa Catalunya amateur 2018-2019. Amb aquesta derrota, els martorellencs han tancat la temporada.

El partit ha començat amb bones intencions. Al minut 3, Max ha enviat un xut al travesser que ha posat l’ai al cor al conjunt del Garraf. Dos minuts més tard, Aguilera s’ha lesionat i Mauro l’ha substituït. Gairebé tota la primera part ha estat de domini dels de Nualart. Abde ha estat el més incisiu i la referència ofensiva per als seus companys que han tancat al darrere un CF Vilanova inofensiu. L’oportunitat més clara ha estat una acció entre Marc Colell i Abde que la defensa del Garraf ha evitat el primer gol a la mitja hora de joc. Tot seguit, Guille i Mauro han disposat dues ocasions més de forma clara. Els vilanovins han despertat i Toni Domínguez ha estat providencial allargant una mà providencial abans del descans.

El CF Vilanova sentencia

En la represa, el CF Vilanova ha anat per feina i ha carregat tot l’atac contra Toni Domínguez. El porter martorellenc ha tornat a intervenir amb encert amb els punys per evitar una altra acció ofensiva de perill dels vilanovins. El conjunt del Garraf ha agafat el timó de l’eliminatòria en la segona part i Toni ha mantingut els martorellencs vius després de bones intervencions. Fins que, al minut 69, Ignasi l’ha afusellat amb un xut potent dins l’àrea (0-1). En els darrers instants, Pinilla ha desaprofitat una ocasió clara per sentenciar l’eliminatòria. I a dos minuts pel final, Max ha estat a punt d’empatar en la millor oportunitat de l’equip de Nualart en tota la segona part. Al final, derrota per la mínima i adéu a una temporada per emmarcar amb el títol de Tercera Catalana i l’ascens a Segona.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari