Skip to main content

Els martorellencs visiten l’Alcarràs, que és un dels equips en zona de descens. Fotografia: Marta Gila

Alcarràs és l’última parada de l’any 2019 del primer equip del CF Martorell. Els blanc-i-vermells afronten el duel amb moltes baixes per lesió i amb l’autoestima tocada per dues derrotes consecutives aquest desembre. L’equip d’Albert Nualart perseguirà una victòria que el permeti tallar la mala ratxa i, sobretot, que el permeti arribar a l’aturada nadalenca amb un somriure.

“Ara mateix tenim tots els factors en contra però ningú va dir que fos fàcil”, assegura Nualart. El CF Martorell té 21 punts, acumula tres derrotes en les últimes quatre jornades i ha vist com la classificació s’ha ajustat al màxim. Fins a 9 equips -del cinquè al tretzè classificats- estan separats per només 3 punts. L’equip de Nualartté els mateixos punts que tres equips més: Atlètic Sant Just, CF Vilanova i la Geltrú i EFAC Almacelles.

“Perdre dos partits seguits és un error. Ara bé, són dues derrotes que no tenen res a veure. A Sant Ildefons, com a Sant Just, no vam ser nosaltres i davant la UE Tàrrega, sí. L’última derrota va ser provocada per petits detalls”, admet Nualart.

ALCARRÀS, UN ADVERSARI NECESSITAT

Els martorellencs visiten Alcarràs, penúltim classificat, amb només 9 punts. Al Xoperal, l’equip del Segrià només hi ha guanyat un partit davant el cuer, la UE Sant Ildefons (3-0). Ara bé, ha sumat dos empats davant dos equips de la zona alta: FC Martinenc (2-2) i Atlètic Sant Just (2-2).

Nualart avisa que “és l’últim partit de l’any, és en zona de descens i tenim moltes baixes que farà d’aquest partit una llosa”. L’entrenador de Viladecavalls assegura que “les circumstàncies de final d’any són complicades i haurem de fer mans i mànigues per intentar sumar una victòria i, després, recuperar forces. Arribem molt justos. a finals d’any”, admet.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari