Skip to main content

Els martorellencs es juguen el bitllet d’ascens a Primera Catalana a Bescanó. Fotografia: Marta Gila

Aquest dissabte (16.00 hores), el primer equip del CF Martorell pot fer història… i de la grossa! L’equip d’Albert Nualart té la possibilitat d’aconseguir un ascens a Primera Catalana. “Ens juguem la feina de tot un any en 90 minuts. El vestidor està molt motivat perquè sap que un empat amb gols o una victòria ens donarà l’ascens”, reconeix el tècnic Albert Nualart.

Després d’un empat sense gols al CE Torrent de Llops en l’anada, l’eliminatòria viatja a Bescanó. Nualart creu que “l’empat de l’anada només és un punt de partida. Qui guanyi ascendirà i en cas d’empat amb gols l’eliminatòria cau a favor nostre”. Els martorellencs continuen fent-se forts en defensa però necessiten fer un pas endavant en atac. L’aportació d’Abde, Xavi Marco, Serrats o fins i tot Pau Hernández serà determinant en el desenllaç final de la temporada.

“La pressió que poden tenir sino marquen serà altíssima i si van passant els minuts, encarà ho serà més”, creu l’entrenador de Viladecavalls, que afegeix que “més que marcar, la clau és no encaixar. Un gol podria ser terrible per a nosaltres, però pràcticament seria mortal, per a ells”. En aquest sentit, l’estratègia blanc-i-vermella passa per aferrar bé la porteria i ser contundent en atac.

Els gironins hauran d’afrontar una nova revàlida i podria repetir-se el fatídic desenllaç de la temporada passada en què van perdre la possibilitat d’ascendir a Primera Catalana a Bescanó, fa tot just un any. L’equip del Gironès havia empatat sense gols a Argentona en l’anada i quan ho tenien tot de cara van perdre la tornada (1-3). Tot i recuperar efectius per a dissabte, el CD Bescanó haurà de lluitar contra sí mateix. En un any va perdre l’ascens en la promoció, i fa quinze dies, l’ascens directe en la darrera jornada de lliga. Dissabte viurem un nou capítol.

En la història recent del futbol martorellenc -des de la nova denominació de CF Martorell-, l’única participació a Primera va ser el curs 2008-2009 que va consumar l’ascens després de perdre la promoció davant la UE Llagostera -avui, a Segona Divisió B- i la renúncia de l’Atlètic Roda de Barà. Dissabte, desenes d’aficionats vinguts de Martorell donaran l’escalf als jugadors des de la graderia.  Perquè el CF Martorell pot tornar a celebrar un ascens. I Albert Nualart podria convertir-se en el tècnic que va canviar la història.

 

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari