Skip to main content

El primer partit al CE Torrent de Llops serà en la segona jornada. Foto: Marta Gila

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha donat a conèixer els calendaris de Segona Catalana per al curs 2018-2019, categoria en què competirà el primer equip del CF Martorell. El conjunt d’Albert Nualart debutarà al camp del filial de l’AE Prat el proper 1 de setembre (19.45h).

Els martorellencs hauran d’esperar a la setmana següent per estrenar-se a casa. Serà el diumenge 9 de setembre (12.00h) contra el FC Sant Quirze. La història tornar a repetir-se igual que fa dues temporades. Amb Íñigo Irisarri al capdavant, els martorellencs van debutar a Segona Catalana a domicili. En la segona jornada del curs 2016-2017, la primera com a locals, van empatar contra l’Olímpic Can Fatjó (2-2).

El conjunt rubinenc serà, precisament, el rival de la vuitena jornada, a les acaballes del mes d’octubre. Al grup 3 de Segona Catalana, els martorellencs es retrobaran amb un vell conegut: la Peña Unión Deportiva Málaga, qui els acompanya des del grup 8 de Tercera Catalana. Blanc-i-vermells i santboians es veuran les cares, ara a Segona Catalana, en la novena jornada, el 28 d’octubre, al CE Torrent de Llops.

El desenllaç, lluny de casa

La primera volta acabarà el 13 de gener al CE Torrent de Llops, davant el CF Molins de Rei, el que serà la primera jornada del nou any. Els martorellencs se la jugaran en la última jornada a Molins de Rei, el 26 de maig, al Municipal Josep Raich.

Cinc debutants

El CF Martorell no serà l’únic equip que s’estreni a Segona Catalana el nou curs. La Peña Málaga arriba des del grup 8 de Tercera Catalana; l’Atlètic Júnior va guanyar-se la plaça a Segona després de ser campió del grup 6 i la UD San Mauro i la Joventut Ribetana hi accedeixen des de la primera i segona posició del grup 12 de Tercera, respectivament.

Consulta aquí el calendari complet.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Join the discussion One Comment

Deixa un comentari