Skip to main content

Pau Hernández, entre Joan Tort i Jordi Galera, en la seva presentació com a jugador del primer equip. Fotografia: CFM.

Pau Hernández (Martorell, 1999) és la quarta carta nova pel primer equip del CF Martorell 2018-2019. El jugador martorellenc torna a casa després d’una temporada al juvenil de la UE Jabac i Terrassa, a Nacional, és un dels futbolistes de la casa que formaran part de la plantilla que dirigeix Albert Nualart. “Tornar a Martorell és tenir el plaer de jugar a casa”, assegura Pau en la seva presentació al CE Torrent de Llops acompanyat del director esportiu de l’entitat, Jordi Galera i el directiu adjunt a l’àrea esportiva, Joan Tort.

El jove martorellenc tornarà a viure el futbol des de casa. “M’han explicat el projecte a Segona Catalana i que comptin amb mi és molt il·lusionant i em genera confiança”. Pau Hernández actua de mitja punta i és un dels jugadors del futbol base amb més projecció. El martorellenc va ser partícep de l’històric ascens a Preferent i assegurant la permanència, l’any següent. “Aquell any, a Primera Divisió, amb Carlos Gutiérrez i Jordi Hernández d’entrenadors, ens va quedar una espina clavada després de quedar-nos a només dos punts de guanyar la lliga”, recorda Pau. La renúncia del CE Cornellà va servir en safata als martorellencs l’ascens a Preferent. En aquell equip també hi jugaven, entre d’altres, Salva Ferrer (actualment a La Pobla de Mafumet), Daniel Carpio, Ferran Povill o Jordi Zapata. Els dos darrers anys com a juvenil a Martorell va fer-ho a Preferent, com a pas previ del seu pas a Terrassa.

Pau Hernández arriba amb l’aval d’Albert Nualart. “Només el conec de veure’l en els partits de la temporada passada. Les úniques referències que tinc d’ell és que és molt exigent. Coïncidim en una cosa: no ens agrada perdre”. La incorporació de Pau s’afegeix a les cares noves conegudes de Sanse, Blai Sirvent i Carlos Donado.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari