Skip to main content

Els martorellencs han fet un salt qualitatiu en les darreres jornades lluitant per la salvació. Foto: Enric Albarracín

L’arribada de Sergi Mulet a la banqueta del juvenil B del CF Martorell ha provocat un gir inesperat en la trajectòria irregular dels martorellencs aquesta temporada. L’efecte revulsiu amb el canvi d’entrenador ha estat immediat. Així, el CF Martorell ha sumat 9 punts de 9 possibles, ha sortit dels llocs de descens a Segona Divisió i s’ha situat amb 5 punts de marge de baixar de categoria. “No hi ha cap secret. Només és una qüestió de treball i creure-s’ho. Ja vaig dir fa pocs dies quan vaig acceptar aquest repte que si l’entrenador s’ho creia, el vestidor també ho faria. I així ha estat”, explica Mulet.

Una de les sorpreses agradables que s’ha trobat Mulet és “la unió del vestidor”. L’egarenc reconeix que “el rendiment dels jugadors m’ha sorprès positivament”. Des d’aquest escenari, el tècnic de Terrassa creu que “la meva funció, fins ara, ha estat principalment psicològica. No m’agrada perdre i aquest caràcter l’he contagiat als jugadors”, admet l’egarenc. Els números parlen per sí sols. En 16 jornades de lliga, els martorellencs només havien assolit 4 victòries. En les últimes tres jornades, han fet pel al 9. “Guanyar tres partits seguits fa que tot es vegi amb més optimisme, tot i que no haurà servit de res si després ho tirem tot per la borda. Així estem amb un punt més de tranquil·litat, però no hi ha res fet, encara”, avisa Mulet.

Aquest diumenge (10.00h, CE Torrent de Llops), el CF Martorell rebrà la UD Viladecans. Serà el primer de quatre partits davant rivals de la zona mitja de la classificació. Una bona oportunitat per acabar de fer l’embranzida definitiva. Mulet assegura que “tenim clar que serà una batalla fins al final. Fins l’últim partit estarem competint per assolir l’objectiu. Aquí ningú pot afluixar fins que no tinguem la permanència de forma matemàtica”. Després de batejar-lo com a revulsiu, Mulet -qui comparteix la banqueta amb Arnau Fábregas- reconeix que “si no hagués cregut en les possibilitats d’aquesta plantilla no hagués acceptat el repte”. De moment, el camí cap a la permanència es veu amb molta més claror que fa unes setmanes.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari