Skip to main content

Els martorellencs, amb Dani Alonso a la banqueta, persegueixen la regularitat que no van tenir el curs passat. Fotografia: Cargol Comunicació

Des de l’ascens històric a categoria Preferent fa quatre temporades, el juvenil A del CF Martorell que no s’hi ha mogut. Després d’un curs amb altibaixos, els martorellencs volen trobar la regularitat que els va mancar la temporada passada amb Dani Alonso i Arnau Fàbregas a la banqueta. El CF Martorell rep aquest diumenge (12.15 hores, CE Torrent de Llops) el Sant Cugat FC, un dels novells de la categoria després de proclamar-se campió del grup 7è de Primera Catalana, el curs passat. Per dissabte, Alonso no podrà comptar amb Adrià Mils i Francisco Minda però recupera Pau, que s’ha recuperat de la lesió.

El tècnic de Sabadell, Dani Alonso explica que “l’equip arriba molt a l’estrena de la lliga, sobretot després de l’última victòria en la pretemporada que ha donat un valor afegit a la feina feta aquestes setmanes de preparació”. Tot i que els resultats no han estat massa positius en la pretemporada, Alonso afegeix que “el més important és que l’equip ha anat de menys a més i que hem pogut rectificar errors en els partits que hem disputat. En l’últim va arribar el premi de la victòria”.

Una plantilla molt compensada

El nou juvenil A de Dani Alonso i Arnau Fàbregas compta amb 20 jugadors. Del curs passat continuen 8 jugadors: Eloy Llamas, Arnau Casanovas, Quim Gobern, Izan Lopezosa, Oliver Cemeli, Younes El Yamani, Adrià Mils i Ivan Fernández. A més, Joel Molina i Marc Saldaña (juvenil B) i Xavi Trilla i Gerard Massana (cadet A). El juvenil A ha incorporat fins a 8 jugadors: Aitor Casals (Cerdanyola del Vallès FC), Alexis Linares (Júpiter), Joel Freire (Josep Maria Gené), Pau Ruiz (CF Corbera), Ignasi Junyent (CF Igualada), Erik Álvarez (UE Cornellà), Oriol Muñoz (Atlètic Vilafranca) i Francisco Minda (UE Sabadellenca).

En el grup 3 de Preferent hi ha fins a 6 equips nous del quals cinc s’hi estrenen. El CD Parets ha passat del grup 1 al 3 mentre que les novetats són els campions de Primera Catalana el curs passat: Sant Cugat FC, EF Granollers, AEM Lleida, Manresa B i Atlètic Segre B (aquest, com a sotscampió). Alonso reconeix que “l’objectiu serà anar pas a pas, però sóc ambiciós, sóc de posar-me reptes alts i estem molt motivats per fer una gran temporada. Lluitarem per estar el més amunt possible”. Diumenge, el juvenil A buscarà els primers tres punts del curs.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari