Skip to main content

El juvenil A començarà la pretemporada el 21 d’agost vinent. Foto: CF Martorell

Pedro Sáez (Vallirana, 1970) tornarà a la banqueta del juvenil A del CF Martorell, a categoria Preferent. Després de segellar la permanència en el tram final del curs al capdavant del cadet A, Sáez és el substitut d’Oriol Alcázar, qui va assolir la millor classificació de la història del club amb un tercer lloc final. El tècnic de Vallirana se sent “molt motivat, és un repte complex perquè l’objectiu és intentar millorar la temporada passada però som conscients que serà molt complicat”.

Aquestes setmanes estan sent molt intenses en la planificació del curs vinent. Sobretot perquè el juvenil A viurà molts canvis. Sáez explica que “gran part de la plantilla ja no hi és perquè han fet el salt a categoria sènior. Tinc un grup de jugadors que la majoria són de primer any, però estan molt il·lusionats en fer una bona temporada. Portem dos anys seguits a Preferent, som novells en la categoria. Hem de ser humils i el gran objectiu és la permanència”.

Els martorellencs afrontaran la seva tercera temporada seguida a Preferent: “és una categoria molt exigent, però buscarem la fórmula per seguir creixent i perquè els jugadors afrontin amb garanties una etapa decisiva abans del salt a sènior”.

Plantilla oberta

El juvenil A del CF Martorell començarà la pretemporada el proper 21 d’agost. Aquell dia estan convocats fins a 22 jugadors, tot i que com reconeix Sáez “la plantilla no està tancada i no tots els jugadors que comencin la pretemporada acabaran al juvenil A”.

Les novetats per al curs vinent són Arnau Tomàs (AE Prat), Iván Gómez (Atlètic Sant Just), Álex Hernández (Can Vidalet) i Pau Cases (Atlètic Vilafranca). Del juvenil A del curs passat segueixen Dani Carballido, Adrià Mills, Jordi Pérez, Joel Agraz, Marc López, Roger Soler i Iván Leiva. Del juvenil B faran la pretemporada Arnau Rodríguez, Quim Govern i Miquel Arrufat mentre que del cadet A, Arnau Casanovas, Gerard Fábregas, Alejandro Gallardo, Izan Lopezosa, Xavi Boltà, Marc Herrera, Iván i Younes.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari