Skip to main content

La plantilla del juvenil A vol canviar la inèrcia negativa aquest diumenge al camp del CE Júpiter B. Foto: CFM

A tocar de Nadal, el juvenil A del CF Martorell tenia la possibilitat de col·locar-se en tercera posició a Preferent. Era la millor manera de tancar un primer tram del curs gairebé impecable encadenant 7 jornades sense perdre (5 victòries i un empat). L’ensopegada contundent al camp de La Bordeta (Lleida) va ser l’inici d’una ratxa de resultats negatius que encara continua viva. “Aquella derrota ens va fer mal tenint en compte que després va venir l’aturada de Nadal i vam estar tres setmanes sense competir. Vam passar de poder somiar a enfrontar-nos, de veritat, amb la nostra realitat: la salvació”, explica el tècnic Pedro Sáez. Tot i això, l’entrenador de Vallirana es mostra convençut que “sortirem d’aquesta situació. Tenim molta confiança en el projecte, en la plantilla i estem segurs que seguirem una temporada més a Preferent”. Sáez admet que “hi ha molts factors que ens han portat fins aquí. Tenim una plantilla de futur, amb jugadors molt joves, amb poca experiència a la categoria i que necessiten créixer a base de noves situacions”.

Una de les prioritats del CF Martorell és mantenir el juvenil A a Preferent, en la tercera temporada gaudint d’aquesta categoria. A falta de 9 jornades per acabar el curs, els martorellencs es troben en una situació compromesa després d’encadenar 8 jornades sense guanyar a només un punt del descens a Primera Divisió. Amb els números a la mà, en aquestes alçades de la competició, els martorellencs han sumat dos punts menys en aquesta segona volta respecte la primera. “Ni en la primera volta érem tan bons ni ara som tan dolents… Aquests alts i baixos que està patint l’equip forma part de l’aprenentatge i el creixement de molts dels jugadors. Hi ha jugadors que han d’adquirir un rol més protagonista, un aspecte que no tenien l’any passat, per exemple. Som un equip jove i humil, amb un projecte de futur”, puntualitza. Després de dos anys complint amb l’objectiu -l’any passat, fent la millor temporada de la història amb Oriol Alcázar a la banqueta-, el CF Martorell només pensa en la salvació. Respecte els dos cursos anteriors, Sáez reconeix que “les plantilles la formaven jugadors amb més caràcter i amb un perfil més idoni per estar en aquesta categoria. Prova d’això és que molts d’ells juguen ara en categories superiors. Tenim una plantilla de futur on esperem que els jugadors n’aprenguin i madurin”.

Un tram decisiu del curs

El vestidor del juvenil A del CF Martorell s’ha conjurat per redreçar el vol i buscarà tallar la mala ratxa aquest diumenge (14.00 hores) al camp del CE Júpiter B, el cuer de la categoria. Una bona oportunitat per sumar la primera victòria d’aquest 2018 que encara es resisteix. El darrer triomf va ser a mitjans de desembre davant el Júnior al CE Torrent de Llops (2-1). “La dinàmcia es canvia amb confiança, creure en un mateix… Aquest és el missatge que venim inculcant als jugadors en les darreres setmanes. Que hi hagi persones de l’entorn del club que vulguin generar catastrofismes no ens farà canviar de la nostra filosofía de treball”, etiza Sáez.

La classificació està molt apretada. Del 7 classificat (La Bordeta) al 14è classificat (EF Mataró), primera plaça de descens a Primera Divisió, hi ha cinc punts de marge. Les dues últimes places de descens estan pràcticament adjudicades pel CE Júpiter B, amb 8 punts i la UE Rapitenca B, amb 9. Per tant, 8 equips es jugaran una sola plaça per descendir de categoria. Els martorellencs afronta quatre jornades decisives per agafar embranzida davant de tres rivals directes per a la salvació. És l’hora de posar-hi el coll.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari