Skip to main content

El juvenil A ha començat la pretemporada i disputarà 5 partits. Foto: CFM

El tercer any a Preferent ha començat per al juvenil A del CF Martorell. La plantilla s’ha entrenat sota la direcció del tècnic Pedro Sáez, qui ha substituït a Oriol Alcázar. Els jugadors s’entrenaran al CE Torrent de Llops i combinaran, també, sessions a la platja i partits.

El juvenil A jugarà fins a 5 amistosos abans de l’inici de la competició. El primer partit de preparació serà aquest dijous 24 d’agost al camp del Pubilla Cases, de Tercera Catalana; el 26 d’agost davant la Fundació Grama al al CE Torrent de Llops; el 30 d’agost davant l’Horta al CE Torrent de Llops; el 6 de setembre al camp de la Fundació Atlètic Vilafranca i el 9 de setembre, al camp del Santa Eulàlia.

Les novetats per al curs vinent són Arnau Tomàs (AE Prat), Iván Gómez (Atlètic Sant Just), Álex Hernández (Can Vidalet) i Pau Cases (Atlètic Vilafranca). Del juvenil A del curs passat segueixen Dani Carballido, Adrià Mills, Joel Agraz, Marc López, Roger Soler. Del juvenil B faran la pretemporada Arnau Rodríguez, Quim Govern i Miquel Arrufat mentre que del cadet A, Arnau Casanovas, Gerard Fábregas, Alejandro Gallardo, Izan Lopezosa, Xavi Boltà, Marc Herrera, Iván Fernández i Younes.

El 16 de setembre, debut a la lliga

L’equip que Pedro Sáez s’estrenarà a la competició el 16 de setembre al camp del Gimnàstic Manresa B. El primer rival al CE Torrent de Llops serà el Lleida Esportiu Terra Ferma B. En una competició de 30 jornades, els martorellencs tancaran la lliga el 12 de maig al camp de l’Escola Futbol Tàrrega.

El juvenil A del CF Martorell jugarà al grup 3 de categoria Preferent la temporada 2017-2018. Tindrà com a rivals aquest curs l’Andorra FC, La Floresta B, l’EF Tàrrega, Júpiter B, UE Bordeta Lleida, UE Rapitenca, Gimnàstic Manresa B, Cerdanyola del Vallès, EF Mataró, Júnior, CE Mercantil, Unió F Base Jabac i Terrassa B, CE Europa B, CE Sabadell B i Lleida Esportiu B.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari