Skip to main content

El futbol femení tornarà a ser protagonista al CE Torrent de Llops. Fotografia: CF Martorell

El proper dissabte 21 de setembre tindrà lloc el IV Torneig de futbol femení ‘Ciutat de Marorell’ al CE Torrent de Llops. Com en les edicions anteriors, el torneig de categoria aleví-benjamí i infantil comptarà amb un cartell de luxe amb la presència d’equips com el FC Barcelona, RCD Espanyola o Girona FC. El torneig compta amb el suport de l’Ajuntament, la Federació Catalana de Futbol (FCF) i Bukalix Martorell. A més, durant el torneig Creu Roja Baix Llobregat Nord recollirà material escolar i d’higiene entre els assistents.

En categoria aleví-benjamí, els 16 equips participants es dividiran en quatre grups: FC Barcelona, Mon Femení Terrassa, CE Seagull i CF Igualada (A); Mon Femení Sabadell, CE Sabadell, Girona FC i CF Martorell (B); UD Viladecans, RCD Espanyol, Levante Las Planas FC i AE Cornellà de Terri (C) i Atlètic Vilafranca, FC Terrrassa, Saragossa FFC i CD Fontsanta-Fatjó (D).

En categoria infantil, els quatre grups dels 12 equips participants són CD Ribes, CF Igualada, CF Martorell, CE Seagull Badalona (A); UD Cirera, Saragossa FFC, Reus Deportiu i CD Sant Gabriel (B); Mon Femení Terrassa, RCD Espanyol, AE Cornellà de Terr i Tecnifutbol Salou (C).

Seguiment a les xarxes socials

El CF Martorell compta amb un perfil a Twitter específic pel torneig: @cupfemeni on s’informarà dels equips participants i dels resultats del torneig. Així que les persones interessades a seguir fil per randa l’actualitat del torneig poden consultar-ho en aquest perfil de Twitter a les xarxes socials. A més, la informació també es compartirà als perfils oficials del club a les xarxes socials (@cfmartorell).

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari