Skip to main content

El CF Martorell organitza la cinquena edició del Torneig Femení en les categories aleví i infantil per al proper dissabte 25 de setembre i en què es donaran cita unes 400 jugadores i 32 equips. El Complex Esportiu Torrent de Llops acollirà aquesta cita prèvia abans de l’estrena en lliga regular. Les finals es disputaran alhora, a les 18.15h, i es premiarà, em ambdues categories, i a banda dels guanyadors i finalistes, les millors jugadores, els conjunts més golejadors i els menys golejats.

En aleví, la competició està organitzada en quatre grups de quatre conjunts cadascun. En el Grup I hi haurà l’Atlètic Prat Delta, l’Atlètic Vilafranca, el Calafell i el FB Reus; en el Grup II jugaran el FC Barcelona, el CF Martorell, el CFU Mira-Sol Baco i el CE Mercantil; el CE Sabadell, el CE Ribes, l’Anoia 2005 i l’Olímpic Can Fatjó completaran el Grup III i en el IV hi seran el CD Fontsanta-Fatjó, La Roca del Vallès, el FC Sant Cugat i el FC Terrassa. Els primers i els segons classificats accediran a la fase eliminatòria, que començarà amb els quarts de final.

En infantil també es dibuixen quatre grups. El Grup I el formen l’Anoia 2005, el CF Martorell A, el Calafell i el FC Girona; en el Grup II estaran el CE Sabadell, el CF Martorell B i la UE Sants; en el Grup III competiran el FC Sant Cugat, el Gimnàstic Manresa, el CE Seagull i la FB Reus i en el Grup IV jugaran el Palautordera, el CE Ribes, el Cirera i el Riudoms. Només els dos primers classificats accediran a les eliminatòries i lluitaran per ser a la gran final.

 

Deixa un comentari