Skip to main content

El sènior femení del CF Martorell ha començat aquest vespre la pretemporada del curs 2021-2022. Amb Víctor Marco com a entrenador, el seu primer any com a tècnic en una categoria sènior, les martorellenques engeguen una temporada on tornaran a militar a Primera Divisió. Maicol Tavera i Sergi Garcia completaran l’staff tècnic femení i sumaran en la preparació dels entrenaments, partits i la posada a punt de l’equip pel que fa a la condició física. El president Rafa Garcia i la resta de junta directiva han rebut l’equip a la gespa i els ha donat la benvinguda al nou curs.

La pretemporada constarà de quatre partits amistosos repartits en quatre caps de setmana que posaran a prova les blanc-i-vermelles abans de l’estrena en lliga. Serà contra el CF Igualada el dimecres 25 d’agost, contra el CD Ribes el següent cap de setmana, davant el CE Sabadell el 12 de setembre i un amistós més que encara s’ha de confirmar.

Pel que fa al dibuix de l’equip, Kitty, Núria Bonastre, Judit Martos, Mara Rodríguez, Bea Pérez, Geòrgia Sampietro i Sílvia Berbel han confirmat la seva continuïtat, tot i que el conjunt segueix treballant per tancar una plantilla que es troba en les últimes setmanes per definir-se.

Deixa un comentari