Skip to main content

El primer equip femení del Club de Futbol Martorell ja sap quins seran els rivals de la propera temporada i quan s’hi enfrontarà, un curs en què competirà dins el grup 1 de Primera Divisió. Les blanc-i-vermelles, que tornaran a estar dirigides per Jaime Cañedo, compartiran grup amb 17 conjunts més i engegaran la lliga regular el cap de setmana del 3 i el 4 d’octubre.

El primer partit serà a domicili, davant el CD Ribes, i la primera jornada com a amfitriones serà una setmana més tard, l’11 d’octubre, davant l’EE Guineueta. La primera volta l’acabaran el proper 7 de febrer rebent la UE Sitges i la lliga regular i la segona volta posaran punt i final el 13 de juny, al Municipal Aiguadolç.

Les blanc-i-vermelles tindran tres desplaçaments a Lleida (CF Solsona, AEM Lleida i CF Pardinyes), dos a la Catalunya Central (CE Gimnàstic Manresa i CE Sallent), viatjaran en dues ocasions al Garraf (CD Ribes i UE Sitges), jugaran en quatre ocasions al Vallès Occidental (CFU Mira-Sol Baco, CF Terrassa, CD Can Parellada i CD Sant Cugat) i també es mouran pel Baix Llobregat i la capital catalana (UD Viladecans, CD Fontsanta-Fatjó, FC Levante Las Planas, CE L’Hospitalet i EE Guineueta).

 

Deixa un comentari