Skip to main content

El primer equip femení iniciarà la pretemporada el dilluns 24 d’agost i ho faran amb el cap de setmana del 3 i el 4 d’octubre en l’horitzó, quan és previst que comenci la lliga regular. Les de Jaime Cañedo arrencaran el proper dilluns amb una preparació que durarà prop de sis setmanes i a la qual s’afegiran després de l’aturada provocada pel confinament.

En el mes i mig de posada a punt, les blanc-i-vermelles ja tenen tancats quatre partits amistosos que precediran l’estrena en lliga (el 3 d’octubre davant el CD Ribes). El 5 de setembre visitaran l’AV Sant Vicenç, una setmana més tard rebran el juvenil preferent de la PBB La Roca, el 19 de setembre visitaran el CD Ribes i tancaran la sèrie d’amistosos amb el partit al CE Torrent de Llops contra el FC Fundació Terrassa el 26 de setembre.

En la plantilla que competirà a Primetra Divisió i que tornarà a estar dirigida per Jaime Cañedo, han confirmat la seva renovació la capitana Kitty, Sílvia Berbel, Geòrgia Sampietro, Meri Reyes i Judit Martos, mentre que Carla Rodríguez, Clara Gay i Irene Melero ascendeixen provinents del juvenil A.

 

 

Deixa un comentari