Skip to main content

L’equip de Dani Alonso i Arnau Fàbregas jugarà al grup 3 de Preferent. Fotografia: Enric Albarracín.

El juvenil A del CF Martorell jugarà al grup 3 de Preferent la temporada 2018-2019. L’equip que dirigiran Dani Alonso i Arnau Fàbregas debutaran a la competició oficial el 16 de setembre davant el FC Sant Cugat al CE Torrent de Llops. El partit partit a domicili serà al camp de la UE Bordeta, a Lleida i clourà el curs el 12 de maig a casa davant el CE Sabadell. Els martorellencs tindran com a rivals el CE Manresa B, FC Andorra, Lleida Esportiu B, EC Granollers B, Júnior FC, Atlètic Segre B, CF Parets, CE Sabadell, Unió F. Base Jabac i Terrassa B, FC Sant Cugat, CE Europa B, UE Bordeta Lleida, FC Cerdanyola, SE AEM i CD La Floresta.

Calendari juvenil A – temporada 2018-2019

L’equip d’Alonso i Fàbregas iniciarà la pretemporada el dilluns 20 d’agost al CE Torrent de Llops. Durant l’etapa de preparació disputaran 5 partits amistosos: FC Parets (26 d’agost), CB Terlenka (29 d’agost), UE Sants (1 de setembre), Unió F. Base Jabac i Terrassa B (5 de setembre) i UE Sant Ildefons (8 de setembre).

El juvenil B, al grup 2 de Primera Catalana

Els martorellencs coneixen, de forma provisional, els rivals de la nova temporada: CD Almeda, Atlètic Sant Just FC, CF Can Vidalet, UE Castelldefels, UE Cornellà, FA Espluguenc, Levante Les Planes FC, UD Marianao Poblet, AE Prat B, UE Sant Ildefons B, UE Sant Joan Despí, Santboià FC, Santfeliuenc FC, UE Viladecans i UD Vista Alegre. L’equip que dirigiran Marc Garcia i Sergi Garcia està pendent de conèixer el calendari de competició.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari