Skip to main content

El CF Reus Deportiu ha guanyat el torneig en categoria infantil. Fotografia: AJM

La quarta edició del Torneig Ciutat de Martorell ha estat un nou èxit i que consolida l’aposta pel futbol femení del Club Futbol Martorell. 32 equips participants han gaudit al CE Torrent de Llops d’un torneig que s’ha acabat adjudicant el FC Barcelona en categoria aleví i el CF Reus Deportiu, en categoria infantil.

En categoria aleví, els dos equips de referència del futbol català han disputat la final. El FC Barcelona ha acabat superant el RCD Espanyol (2-0) i ha finalitzat el torneig sense encaixar cap gol. A més, les blaugranes han estat les més golejadores del torneig, tot i que el premi a la millor jugadora del torneig ha estat per a Irina Barrón, de l’Atlètic Vilafranca.

En la categoria infantil, el CF Reus Deportiu ha batut el RCD Espanyol, que també ha assolit la final del torneig martorellenc. Les reusenques s’han imposat per la mínima (2-1) a les blanc-i-blaves i han certificat, a més, la seva condició d’equip més golejador. El conjunt menys golejat ha estat el CF Igualada, mentre que la millor jugadora ha estat Mireia Cassolà, del CF Reus Deportiu.

Durant el matí s’han celebrat les fases prèvies de la categoria aleví i infantil, en un CE Torrent de Llops que s’ha dividit en quatre camps de futbol 7 als camps 1 i 2. A partir de la tarda, les fases finals han quedat reservades a vuit equips en aleví (FC Barcelona, FC Levante Las Planas, CD Fontsanta-Fatjó, CE Sabadell, Girona FC, Atlètic Vilafranca, RCD Espanyol i FC Igualada) i vuit en infantil (CF Igualada, CD Fontsanta-Fatjó, RCD Espanyol, CE Sant Gabriel, CF Reus Deportiu, Món Femení Terrassa, Girona FC i Ribes), en les quals només tres clubs que han aconseguit situar els dos equips a les fases finals.

En l’entrega de premis han estat presents l’alcalde de Martorell Xavier Fonollosa, així com el president del CF Martorell i el regidor d’Esports, Gerard Mimó. El torneig ha comptat amb una vessant solidària, a banda de l’esportiva, i és que Creu Roja Baix Llobregat Nord ha instal·lat durant tot el dia una carpa per recollir material escolar i d’higiene.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari