Skip to main content

L’entitat ha presentat els 41 equips formats per 570 jugadors i 80 entrenadors. Fotografia: REM Images

El Club Futbol Martorell ha fet la presentació oficial de la temporada 2018-2019 amb unes xifres que confirmen que és el club amb més practicants de la ciutat: 41 equips, 570 jugadors i 80 entrenadors. El CE Torrent de Llops s’ha vestit de gala per veure desfilar més de 600 persones (entre jugadors i tècnics) a més de la junta directiva i representants de l’Ajuntament i la Federació Catalana de Futbol (FCF). La graderia s’ha omplert de gom a gom en una presentació feta a càrrec de Pep Callau, l’speaker dels partits del FC Barcelona al Camp Nou.

“Disfruteu del futbol, lluïm el nom de Martorell arreu i fem el possible per seguir sent un club exemplar en el joc net”, ha reclamat el president de l’entitat, Josep Ramon Vigueras, en el torn de parlaments. “Per a mi, les presentacions sempre són emotives. M’emociona veure els jugadors, tècnics i famílies juntes formant un gran club com el nostre”. Vigueras ha fet un seguit d’agraïments. “El suport incondicional de l’alcalde Fonollosa i de l’Ajuntament de Martorell que ens permeten tirar endavant aquest gran projecte que estem tirant endavant com també des de la FCF”, ha recalcat. I també ha volgut tenir unes paraules pels integrants de la seva junta directiva: “jo sóc qui sempre surto a parlar, però tinc un equip de persones que s’hi deixen la pell i hi dediquen moltes hores per conduir bé aquest club… “.

D’altra banda, l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, ha assegurat que “la nostra feina des de l’Ajuntament és la d’acompanyar als clubs en el seu camí. Aquest club fa 10 anys tenia 8 equips i ara en té 41. Quan es combina bones instal·lacions, junta i tècnics amb empenta i famílies implicades en una entitat el resultat és l’èxit. Així és com s’ha multiplicat els equips i futbolistes fins a més de 500, reunits en aquesta presentació. Felicitats i bona temporada!”. Aquesta temporada, el CF Martorell compta amb 2 equips promeses, 4 prebenjamins, 7 benjamins, 9 alevins (8 masculins i 1 de femení), 7 infantils (5 masculins i 2 femenins), 4 cadets (4 masculins), 5 juvenils (3 masculins i 2 femenins), 2 sèniors (1 masculí i un femení) i un equip de veterans. L’acte ha acabat amb una fotografia de família i partits d’entrenament.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari