Skip to main content

El president Vigueras i el directiu Parera han assistit en l’acte de presentació de la Festa del Futbol Català. Fotografia: FCF.

Martorell continua sent el millor escenari per a la Federació Catalana de Futbol (FCF) per a celebrar-hi les finals dels Campionats de Catalunya de futbol. El Complex Esportiu Torrent de Llops serà, aquest cap de setmana -8, 9 i 10 de juny- l’epicentre d’una de les competicions més boniques del curs. Aquest migdia s’ha fet l’acte de presentació de la Festa del Futbol Català a la Casa de la Vila amb la presència del president de l’entitat, Josep Ramon Vigueras, i del directiu Jordi Parera.

És la cinquena vegada que Martorell és la seu d’aquest esdeveniment després d’acollir les edicions del 2012, 2015, 2016 i 2017. L’acte ha estat encapçalat per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el director de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF, José Miguel Calle. Els han acompanyat el directiu de l’FCF Jaume Plaza; la directiva i delegada de l’FCF al Baix Llobregat, Paquita Linares; i la regidora d’Esports de l’Ajuntament de Martorell, Belén Leiva.

Durant el cap de setmana, el CF Martorell serà un actiu més de la Festa del Futbol Català. El president de l’entitat, Josep Ramon Vigueras explica que “l’organització de la FCF és espectacular i des del CF Martorell el que fem és sumar-nos-hi. La nostra col·laboració passa perquè els recull pilotes són jugadors de l’entitat i, sobretot, tenim un gran dispositiu en el servei de bar i restaurant perquè tots els visitants a les instal·lacions no els falti de res”. Vigueras ha aprofitat l’avinentesa per convidar als aficionats al futbol de Martorell a seguir, diumenge, l’eliminatòria de Copa Catalunya que el primer equip del CF Martorell disputa davant el CF Vilanova i la Geltrú. “És un partit molt atractiu, contra un rival potent, i ens agradaria tenir el suport de tothom”, apunta.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari