Skip to main content

Els 40 clubs integrants de Primera Catalana van reunir-se ahir al vespre per tractar la decisió de la Federació Catalana de Futbol (FCF) de reprendre la lliga regular el proper 27 i 28 de febrer i van exposar la seva postura respecte aquesta decisió. La reunió va seguir a les que els clubs d’aquesta categoria han celebrat durant les setmanes sense partits i en què la competició ha quedat aturada, des de mitjans del mes d’octubre.

Dels 40 clubs que van prendre-hi part, 31 van rebutjar la represa de la lliga  l’últim cap de setmana del mes de febrer, mentre que vuit van votar a favor de tornar en 17 dies. Només el CF Can Vidalet va abstenir-se en la votació. El CF Martorell va votar a favor de reprendre la lliga, juntament amb l’Atlètic Sant Just, el FC Ascó, la UE Llagostera, el CFJ Mollerussa, el CE Bescanó, el Sant Cugat FC i la UD Viladecans.

Els motius exposats pels clubs de no tornar a la lliga són el sanitari, pel qual posarien en risc els seus esportistes davant “la manca de protecció cap al jugador amateur”; l’econòmic, i és que les entitats asseguren que no poder fer front a les despeses de la lliga regular sense els ingressos habituals; i l’esportiu, amb plantilles que han quedat reduïdes pel que fa a nombre de jugadors, els quals han deixat de jugar.

Amb aquestes resolucions, els clubs enviaran a la FCF la postura dels integrants de Primera Catalana per tal que sigui ella qui decideixi com avança la represa de la lliga regular, que segons la federació ha de completar una fase sencera. Des del CF Martorell es comparteixen les reinvidicacions dels clubs que han votat no a tornar a la lliga.

Deixa un comentari