Skip to main content

L’empresa Meta ha anunciat la seva intenció d’entrenar el seu motor d’intel·ligència artificial amb el contingut públic de les xarxes socials. I és per això que des del Club de Futbol Martorell informem als nostres seguidors, jugadors, jugadores i equips, així com entrenadors i simpatitzants del club, que estem treballant per tal de protegir la seva identitat digital.
L’ús indiscriminat de contingut públic pot perpetuar riscos, biaixos i prejudicis existents en la nostra societat i afectar negativament la justícia en el desenvolupament de les tecnologies d’intel·ligència artificial. Els usuaris haurien de ser-ne informats explícitament i tenir la possibilitat de donar el seu consentiment per tal que les seves dades siguin utilitzades en l’entrenament d’aquests models.
Aquesta manca de transparència suposa una clara erosió cap a la gestió de la privacitat implantada en el CF Martorell. Per això, el club ha fet efectiu el seu dret a oposar-se a l’ús del contingut de les nostres xarxes socials per a l’ús d’aquest entrenament dels models d’intel·ligència artificial.

Deixa un comentari