Skip to main content

El Club de Futbol Martorell assumirà la denominació dels 27 equips base de l’Associació Esportiva Martorell (AEM). A partir de la temporada 2020-21, una quarantena d’equips competiran sota el nom del CF Martorell fent efectiva l’absorció total del futbol base martorellenc.
El president del CF Martorell, Rafa Garcia, assegura que “l’absorció de l’AE Martorell suposa un canvi necessari en la gestió i la coordinació dels recursos que ens permetran reestructurar el futbol base de Martorell”.
Sota la presidència de l’aleshores president Josep Ramon Vigueras el club blanc-i-vermell va assumir la gestió dels equips des de promeses fins a cadet. Així, el CF Martorell fa un pas endavant i podrà treballar amb tots els equips per marcar un segell propi. “És el final d’un camí en què portem anys treballant i volem aconseguir l’inici d’una nova idea del futbol base, més competitiva, adaptada i més centralitzada”, subratlla Garcia.
L’actual president de l’entitat agraeix a l’Ajuntament de Martorell “les facilitats i la confiança que ha posat en l’entitat per dur a terme aquesta nova realitat del club” i admet que és una molt bona notícia per al futbol base que es viurà els propers anys a Martorell.

Deixa un comentari