Skip to main content

El Club de Futbol Martorell serà l’entitat abanderada de la festivitat dels Tres Tombs de Martorell, que organitza els Amics de Sant Antoni Abat i que començarà el divendres 13 de gener i s’allargarà fins el diumenge 15. El vicepresident Joan Tort serà el pregoner i el president Rafa García, l’abanderat, en unes festes on els Amics de Sant Antoni abat han unit esport amb tradició durant tot el cap de setmana.
Tot i que l’acte central serà la passada de carruatges i cavalls el diumenge 15 de gener, el pregó de dissabte aplegarà molta gent a la Plaça de La Vila i farà escalfar motors per a l’endemà. El president del CF Martorell Rafa Garcia explica que “suposa un orgull poder participar en la celebració d’aquesta festa” i es mostra molt agraït a l’entitat i l’Ajuntament de Martorell per la proposta, la qual van acceptar “sense dubtar-ne”.
Garcia subratlla la tradició dels Tres Tombs a Martorell, “el creixement de la ciutat es deriva en els seus costums i el respecte i la participació en ells” i anima el club i tots aquells qui ho desitgin a prendre-hi part, “no se’n penediran”. Sobre la unió entre el futbol i els Tres Tombs, Garcia conclou que “com a entitat hem de participar i ser incisius en totes elles, per molt diferents que siguin els àmbits de treball, no som incompatibles”.

Deixa un comentari