Skip to main content

‘Sanse’, al centre, acompanyat pel directiu Joan Tort i el director esportiu, Jordi Galera. Fotografia: CFM.

Xavier Sansegundo (Sant Joan de Vilatorrada, 1995) és el primer fitxatge del primer equip del CF Martorell per la temporada vinent. El jugador, que ocupa la posició de central, arriba procedent del CE Sallent (2a Catalana) on hi ha jugat les darreres tres temporades. ‘Sanse’ -així se’l coneix en el món del futbol- reconeix que “arribo a Martorell amb moltes ganes de fer la millor campanya possible juntament amb els meus nous companys”. El central bagenc ha estat presentat a les dependències de l’entitat amb el director esportiu del CF Martorell, Jordi Galera, i el directiu adjunt a l’àrea esportiva, Joan Tort.

Després de l’ascens a Segona Catalana, el tècnic Albert Nualart i la direcció esportiva del CF Martorell ha començat a cuinar el projecte pel curs 2018-2019. La primera peça en la línia defensiva és ‘Sanse’. El de Sant Joan de Vilatorrada aterra al CE Torrent de Llops “molt motivat” i “un pas endavant” perquè “el projecte que m’ha presentat el míster és molt ambiciós, i m’agrada”. ‘Sanse’ i Nualart es van conèixer al CE Manresa, on van coincidir a l’equip juvenil: “el míster és un guerrer en estat pur i sempre aconsegueix el que es proposa. És el millor entrenador que podia tenir en aquesta nova etapa”, apunta.

Un jove talent de la Catalunya central

Per la seva banda, Nualart diu de ‘Sanse’ que “és polivalent” i “de la meva confiança” que servirà per “apuntalar la línia defensiva i una peça clau en aquest projecte”. El tècnic de Viladecavalls, que ja va intentar fitxar-lo l’estiu passat, admet que “amb Sanse, el CF Martorell disposarà d’un jugador molt competitiu, de qualitat i que donarà un salt de qualitat necessari per a la nova categoria”.

La trajectòria de ‘Sanse’ en el món del futbol va lligada a la comarca del Bages. El jugador de Sant Joan de Vilatorrada va iniciar-se al Gimnàstic de Manresa on va jugar a categories Divisió d’Honor (aleví i infantil) i Preferent (benjamí). L’etapa de cadet i juvenil (Preferent) va fer el pas al CE Manresa, on va arribar a jugar amb el primer equip una temporada a Primera Catalana. En la seva darrera etapa ha jugat al CE Sallent, a Segona Catalana.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari