Skip to main content

La Federació Catalana de Futbol (FCF) ha adaptat els calendaris de competició de Primera Catalana per adaptar-los a les noves dates d’inici de la lliga i el primer equip blanc-i-vermell ja coneix els rivals i les dates en què s’hi enfrontarà. El 27 de febrer és el dia marcat en vermell a l’agenda dels d’Albert Nualart, que visitaran el FC Alcarràs en la represa de la lliga.

Els martorellencs jugaran al Municipal El Xoperal el dissabte 27 de febrer (17.00h) i hauran d’esperar una setmana a fer-ho a casa. El 7 de març rebran el CF Borges Blanques al Complex Esportiu Torrent de Llops (12.00h) i seguiran l’ordre que hi havia previst en el calendari de la lliga. Així, la competició es reprendrà a la tercera jornada i seguirà l’ordre amb què va començar el passat mes d’octubre. La primera volta acabarà per als blanc-i-vermells l’11 d’abril, al Complex Esportiu Torrent de Llops davant el CF Can Vidalet. La lliga finalitzarà el 13 de juny al Municipal d’Esports El Molí.

Dins el calendari adaptat a les noves dates, la FCF preveu que els equips de Primera Catalana disputin la primera fase al complet, amb l’anada i la tornada, un total de 18 jornades. Ara com ara, només se n’han jugat les dues primeres, dos partits que per al CF Martorell van acabar amb dues derrotes, contra el FC Martinenc i el CFJ Mollerussa.

Deixa un comentari