Skip to main content

El cadet B, amb el tècnic Marc Garcia, s’ha exercitat per primer cop aquest curs. Foto: CFM

El cadet B, que jugarà una temporada més a Primera Divisió, ha iniciat la pretemporada al CE Torrent de Llops. Marc Garcia seguirà sent l’entrenador de l’equip per tercer curs consecutiu i encadenarà sis temporades com a tècnic del futbol base del CF Martorell. La principal novetat és que la plantilla serà de primer any i l’objectiu serà la formació de jugadors i mantenir la categoria. El curs passat, els martorellencs van sumar 52 punts i van acabar en cinquena posició a la classificació.

La plantilla del cadet B del CF Martorell 2017-2018 la formen Marcos Hurtado, Joan Segura, Gerard Soler, Raúl Cedrún, Aleix Benaiges, Aymar Pereira, Jordi Sellés, Daniel Catalan, Carlos Prinz, David Viloria, Daniel Real, Gerard Almirall, Joan Almirall, Adahi Carrasco, Iker Casas, Jordi Belmonte, Álex Cano i Dídac Rodríguez. El CF Martorell s’ha reforçat amb sis cares noves: Soler, Cedrún, Real, Sellés i Rodríguez, procedents del CF Olesa, de categoria Preferent, i Carrasco, de la UE Sant Joan Despí.

El tècnic Marc Garcia explica que “seria molt bonic repetir la cinquena posició de la temporada passada. A banda de formar jugadors i persones, la intenció és fer-ho el millor possible. Amb l’esforç de tots segur que fem una bona temporada”. La competició oficial començarà l’1 d’octubre i encara no s’ha fet públic el calendari.

Aquest proper cap de setmana, 1, 2 i 3 de setembre, el cadet B del CF Martorell té previst fer un stage de pretemporada a la localitat d’Uncastillo, a la província de Saragossa. L’equip de Garcia s’enfrontarà a dos equips durant els tres dies d’estada. La pretemporada seguirà, després, amb sessions preparatòries al CE Torrent de Llops.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari