Skip to main content

El cadet A ha començat a escalfar motors per afrontar amb garanties la categoria Preferent. Foto: CFM

Un dels equips de referència del futbol base del CF Martorell, el cadet A, jugarà un any més a categoria Preferent. Ho farà amb un nou tècnic, Rodrigo Betrián, que arriba procedent de la Unificació Bellvitge, de Primera Divisió. La permanència a Preferent tornarà a ser el gran objectiu de la propera temporada. Els martorellencs s’estrenaran el 23 de setembre al CE Torrent de Llops davant el Vilanova i la Geltrú CF.

Rodrigo Betrián (Fraga, 1983) ve acompanyat de Salvador Román, amb una àmplia trajectòria al futbol formatiu. La permanència a Preferent tornarà a ser el gran objectiu de la propera temporada per al cadet A. “Un cop assolida la salvació, qualsevol fita més alta serà benvinguda”, apunta l’entrenador de Fraga.

La plantilla confirmada

Les novetats del cadet A per al curs vinent són Adrián Carles, Marc Montero i Álex Navarro (CF Sant Andreu de la Barca), Sergi Villegas i Kevin Chanchicocha (UE Cornellà), Joel Bartel i Joan Porta (CF Castellbisbal) i Adrián Zurita (Gimnàstic Manresa). En la plantilla s’hi afegeixen Xavi Trilla, qui va jugar al cadet A des de mitja temporada passada, i Arnau Maeso, del cadet C, la temporada passada, a més d’onze jugadors procedents del cadet B: Biel Del Valle, Carles Rodríguez, David Díaz, Pol Bartés, Joan Ruiz, Guillem Vilella, Aaron García, Pau García, Gerard Massana, Raúl Kulaga i Joan Valette.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari