Skip to main content

El Club de Futbol Martorell ha engegat el nou any amb entrenaments adaptats i grups més reduïts per poder dur a terme els entrenaments i seguir treballant al Complex Esportiu Torrent de Llops. Després d’un 2020 convuls i difícil, el 2021 es presenta per al club com una oportunitat per intentar recuperar terreny perdut i tornar als entrenaments amb més força que mai.

Però malgrat la pandèmia, els primers equips van mantenir la plaça a Primera Catalana (el masculí) i a la Primera categoria (el femení) i va certificar-se l’ascens del benjamí A. El conjunt de base va ascendir a la Primera Divisió i va posar punt i final a la temporada sent el millor conjunt català, amb un ple de victòries en totes les jornades que s’havien disputat. Per al secretari de la junta directiva del CF Martorell, Rafa Garcia, “el plantejament esportiu en els equips base continuava sent clar, tractant de millorar la qualitat dels nostres equips amb previsió de diversos equips de lluitar per guanyar categoria”.

Reinventar-se com a solució

Excepte els primers equips, cap altre conjunt blanc-i-vermell ha pogut començar la lliga, un escenari davant el qual el club busca alternatives. Garcia apunta que es treballava amb alternatives i tenint molt en compte la seguretat dels jugadors del club: “el futbol ha de continuar, però mantenint totes les mesures de seguretat establertes per les autoritats sanitàries”. Des del club es demana a la Federació Catalana de Futbol (FCF) que es doni per finalitzada la competició, ja que una altra actuació “no tindria sentit”.

I en aquesta adaptació, el paper d’entrenadors, jugadors i famílies ha de ser clau. Des de l’inici del curs, Garcia lloa la feina dels tècnics “pel seu comportament i implicació espectacular, sense ells no haguéssim estat capaços de mantenir l’estabilitat necessària per mantenir la maquinària en marxa”. Pel que fa a les famílies, l’entitat agraeix el seu gest en renunciar el seu dret a devolució de les quotes del servei no prestat, en el que qualifica com un “comportament excepcional”.

Mirant cap al 2021, Garcia demana “que es normalitzi la situació sanitària el més aviat possible i poder gaudir d’una temporada 2021-2022 plena de passió, ambició i competició, és a dir, plena de futbol”.

 

Deixa un comentari