Skip to main content

Aquest dissabte es disputarà el Torneig de futbol en categoria benjamí al CE Torrent de Llops. Fotografia: Cargol Comunicació

Els 8 equips del CF Martorell en categoria benjamí i el prebenjamí A (benjamí I durant el torneig) disputaran, aquest dissabte 16 de juny, el primer Torneig d’aquesta categoria que promou l’entitat. A més de la representació martorellenca hi participaran el CF Can Parellada, Collblanc-Torrassa, la Juventud 25 de Setembre, el CF Can Buixeres, la UE Rubí i el Santfeliuenc FC.  Els partits, entre les 9.00h i les 13.50 hores, es jugaran en els diversos camps del CE Torrent de Llops.

El torneig ha estat dividit en quatre grups. En el grup 1 hi formen part el CE Puig-Reig, la Juventut 25 de Setembre, el CF Martorell A i el CF Martorell B. En el grup 2, Collblanc-Torrassa, Gimnàstic Manresa, CE Martorell C i CE Martorell D. En el grup 3, CF Can Buixeres, Santfeliuenc FC, CF Martorell E i CF Martorell F i en el grup 4, UE Rubí, Collblanc-Torrassa, CF Martorell G i CF Martorell H.

Els partits de la fase de grup es jugaran de 9.00 a 11.25 hores. Els partits de quarts de final, a les 12.00 i 12.45 hores; les semifinals, a les 13.00h, els partits de consolació, a les 13.25 hores i les dues finals, a les 13.50 hores.

Consulta els horaris dels partits

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari