Skip to main content

Els futbolistes tenen l’oportunitat de millorar el seu joc en els campus. Foto: CFM

El CF Martorell promou dos campus formatius tècnics durant l’aturada de Setmana Santa. El campus tindrà lloc del 26 al 29 de març (ambdós inclosos) i està adreçat a jugadors i jugadores de 4 a 15 anys. Els jugadors que formen part dels equips del CF Martorell tenen un preu més assequible que la resta de jugadors procedents d’altres clubs. Durant aquests dies un grup de jugadors professionals i un equip psicopedagògic seran els encarregats de posar en pràctica el campus. És per això, que aquest campus està dirigit a la millora dels aspectes futbolístics del jugador.

Hi ha dues opcions horàries: en jornada completa (de 9.00 a 17.00 hores) o en jornada parcial (de 9.00 a 13.00 hores). El club ofereix la possibilitat d’incloure el dinar del jugador participants. El preu del campus és en funció de l’opció triada i hi ha una bonificació per la inscripció d’un germà o més. Per a més informació us podeu adreçar a les oficines del club o bé al telèfon 620 833 079 (Xavi Gallart). L’activitat és possible gràcies al suport de l’Ajuntament de Martorell.

Tríptic Campus tècnic Setmana Santa (cara)

Tríptic Campus tècnic Setmana Santa (dors)

Tecnificació per a porters

Aprofitant l’aturada de la competició per Setmana Santa, el CF Martorell també promou un campus dedicat a la tecnificació de porters. Aquest campus es durà a terme del 26 al 29 de març (ambdós inclosos), de 18.00 a 20.00 hores, al CE Torrent de Llops. Les places són limitades i la informació es pot adquirir a les oficines del club al CE Torrent de Llops.

Full d’inscripció Campus de porters

Les inscripcions pels dos campus s’han de fer com a màxim abans el 22 de març. Tota la informació és als tríptics (documents adjunts en PDF).

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari