Skip to main content

Els blanc-i-vermells volen mantenir la imbatibilitat per del primer mes. Fotografia: Meritxell Mas

El primer equip del CF Martorell visita un dels equips que més efectivitat en atac ha mostrat en el primer mes de competició. Diumenge (12.00h, Municipal El Catllar), l’equip d’Albert Nualart es batrà davant d’un CE El Catllar que no sap què és perdre des que comencés la lliga, i que s’ha convertit en el tercer màxim golejador del grup 2 de Primera Catalana. En la mateixa situació i els mateixos punts (5 en total) arriben els blanc-i-vermells, que van imposar-se a la UE Valls la última jornada i descansen tranquils a la zona de comfort de la taula.

L’encert en atac és un dels arguments dels tarragonins, que amb 6 gols només els supera el líder, el CF Montanyesa (9 gols), i el CF Gavà (7 dianes). Els de Nualart, en canvi, destaquen per la seva solidesa en defensa, que els duu a ser el segon conjunt menys golejat, amb una diana en contra.

Un nouvingut molt fiable

La igualtat pot marcar l’enfrontament a Tarragona. Les similituds entre ambdós equips coincideixen, també, en el seu bon paper com a debutants en la categoria. El CE El Catllar va ascendir a Primera Catalana el curs passat després de tombar el CF Caldes de Montbui amb un triomf (0-2) i un empat (2-2) en la tornada. En aquets sentit, Albert Nualart destaca dels catllarencs la solidesa com a grup. “El CE El Catllar és un equip dur i difícil, molt compacte, amb jugadors bastant hàbils, també està invicte i acaba de pujar”, apunta el de Viladecavalls. “Hem preparat la setmana com sempre, amb intensitat i intentant millorar alguns aspectes”, rebla.

Aquetsa no serà, però, la primera vegada que martorellencs i tarragonins es vegin les cares. El curs 2007-2008, els martorellencs van imposar-se a casa (2-0)La temporada 2009-2010, a Regional Preferent i de la mà de Toni Ruiz, el CF Marotrell va perdre al CE Torrent de Llops (2-3), mentre que va esgarrapar un empat (1-1) al Municipal El Catllar.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari