Skip to main content

Els equips de futbol-7 es troben en alça de cara al curs vinent. Foto: Ajuntament

El CF Martorell fa públic els noms dels entrenadors dels 38 equips que tindrà la temporada 2017-2018. És fruit del treball del nou director general de l’entitat, Ismael Capilla, a més, del responsable de captació, José Real amb el vist-i-plau dels coordinadors de futbol-11 i futbol-7.

Albert Nualart serà el tècnic del primer equip acompanyat del preparador físic, David Raso. En categoria juvenil, Pedro Sáez tornarà a dirigir l’A, a Preferent, acompanyat per Joaquim Escalé, com a segon; el juvenil B anirà a càrrec de Manolo Navarro acompanyat per Eduardo Cervero i el juvenil C, sota la direcció de Manolo Chavero La Ossa.

En categoria cadet, Rodrigo Betrián és el relleu de Pedro Sáez com a tècnic del cadet A, a Preferent; el cadet B serà dirigit per Marc Garcia i Marc Belmonte -segon- mentre que el cadet C ho faran la parella Sergi Duque acompanyat per Ferran Povill. En categoria infantil, David Gimeno acompanyat per Joel Paredes dirigiran l’A; David Hernández ho farà al B; Arnau Fàbregas i Sergi Garcia, al C i Víctor Marco, a l’infantil D.

Futbol-7, en alça

En categoria aleví, Joel Paredes acompanyat de Christian Marín dirigiran l’A; Salva García, el B; Xavi Marco, el C; Manel Álvarez i Maite Almagro, el D; Adrià Garrido, l’E; Isaac Garre i Marc Morillas, el F i Sergio Alonso i Martín Cañizares, el G.

En categoria benjamí, l’A l’entrenaran Arnau Fàbregas i Pau Bonastre; el B, Sergi Duque i Gerard Fàbregas; el C, Sergi Garcia i Pau Garcia; el D, Albert Cano i Martín Cañizares; l’E, Manolo Chavero La Ossa i Álex Martín; el F, Ferran Povill i Joseph Adrián Morales i el G, Ivan Leiva i David García.

En categoria prebenjamí, Víctor Rodríguez i Cristian Cascón seran els tècnics de l’A; José Antonio Bermudo, del B; Marc Fabra i Mario Rodríguez, del C i Sergio Arrevola, del D. Finalment, en categoria promeses, l’A serà dirigit per Alba Moreno i el B, per Víctor Marco.

La coordinació de futbol-7 anirà a càrrec de Pedro Sáez, a més de dos ajudants: David Gimeno i Manuel Chavero La Ossa i Sergi Ordóñez, com a entrenador de porters.

El femení, al detall

El primer equip sènior femení serà dirigit per Issan El Azzouri, acompanyat per Fouad Bellasfar; el cadet-juvenil, amb Abde Haddouch; el cadet-infantil, per Jonathan Montañez i Francisco Montañez; l’infantil-aleví A, amb Anabel Chiquero i Noemí Ginés; l’infantil-aleví B, per Danae Moreno i Núria Bonastre i el benjamí-aleví, per José María Salinas ‘Pepo’.

La coordinació de la branca femenina del CF Martorell anirà a càrrec de Carlos Prats amb José María Salinas ‘Pepo’ com a ajudant.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari