Skip to main content

El primer equip del Club de Futbol Martorell s’ha estrenat en lliga amb un empat davant la UD Viladecans però sense gols, en un enfrontament on els finals de la primera i la segona meitat han pogut desfer l’empat inicial. Els de Javi Cuesta han tingut dues ocasions al límit del minut 90 que podrien haver suposat una victòria, però marxen a casa amb un punt sota el braç.

Els blanc-i-vermells han començat mirant a David Olid prop de la porteria local per intentar desfer el 0 a 0, però la defensa local ho ha evitat. L’intercanvi de cops ha estat una constant, tot i que els de Viladecans han assetjat la porteria de Toni Domínguez amb més insistència en la primera meitat. La intervenció de Martí Rafanell i Domínguez han evitat l’alegria local, mentre que Xavi Marco i Eric Arévalo s’han aliat al final de la primera meitat per trenar una jugada de combinació. L’intent no ha prosperat i el primer temps ha clos amb el 0 a 0.

En la represa, Chechi i Cabello han amenaçat la porteria blanc-i-vermella amb accions individuals i en què han fet aparéixer Toni Domínguez i evitar que s’avancessin. I a menys de mitja hora per al final, Eric Pérez ha pogut fer mal, però no ha tingut fortuna. En els darrers minuts, tots dos conjunts han tornat a crear perill però l’efectivitat no ha fet acte de presència i cap dels dos ha pogut sumar de tres en tres.

Deixa un comentari