Skip to main content

David Valle conduïnt la pilota amb la samarreta de l’Olesa. Foto: Svetlana Akimova

David Valle (Martorell, 1993) és l’última incorporació del primer equip masculí per a la propera temporada. El jugador d’Olesa, que arriba procedent del Montserrat Igualada, ocupa la posició de central i pivot defensiu i juntament amb Adrià Aguilera seran dues peces claus en la defensa del CF Martorell.

Valle assegura que “la meva arribada a Martorell ve lligada a la confiança que sempre ha tingut amb mi el míster, l’Albert Nualart. Vaig coincidir amb ell en una etapa anterior a Terrassa i a Manresa i quan vaig rebre la seva trucada no m’ho vaig pensar”, apunta.

Coneixedor del vestidor

El jugador d’Olesa coneix perfectament els qui seran els seus nous companys: “m’hi he enfrontat unes quantes vegades quan jugava a l’Olesa, i també el curs passat, quan era al Montserrat Igualada”. A partir del mes d’agost, lluirà la samarreta del CF Martorell amb una intenció clara: “tenim un bon equip, capacitat per ser a la part alta lluitant per pujar a Segona Catalana. El projecte és il·lusionant”.

La carrera futbolística de Valle va començar a l’EFO87 en les categories prebenjamí i benjamí. Però ben aviat va fer el salt al CF Terrassa i al Jabac on hi va ser-hi fins 8 temporades. En l’últim any de juvenil va retornar al CF Olesa, posteriorment va fitxar pel CE Manresa amb tornada a Olesa fins al UD Montserrat Igualada, la temporada passada.

El nou CF Martorell d’Albert Nualart ja té quatre cares noves: Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari