Skip to main content

El fins ara jugador del filial, Dani Gómez, passa a la plantilla del primer equip del CF Martorell. Foto: Svetlana Akimova

Dani Gómez, que el curs passat va jugar al filial del CF Martorell, ha convençut al tècnic Albert Nualart i formarà part de la plantilla del primer equip de la temporada 2017-2018. El martorellenc, que ocupa la posició de defensa, va ser un dels destacats el curs passat. Gómez és, de moment, l’únic jugador del filial que compta per a Nualart. Tot i això, 9 jugadors que el curs passat van jugar al CF Martorell B han estat convocats per iniciar la pretemporada amb el primer equip: Sergi Garcia, José María Salinas ‘Pepo’, Arnau Aguilar, Marcel Puertas, Marc Garcia, Víctor Vigueras, Erik Segovia, Adrián Arrébola i Víctor Marco. El tècnic Albert Nualart decidirà durant la pretemporada si incorpora algun jugador més al primer equip procedent del filial.

Una plantilla de 23 jugadors

El CF Martorell 2017-2018 està format, a hores d’ara, per 23 jugadors. Del curs passat segueixen David Gimeno, Alberto Rodes, Jordi Marés, Sergi Fernández, Marc Colell, Guille Gámez, Xavi Marco, Albert Serrats, Abde Haddouch, a més, de Dani Gómez, del filial i Carlos Donado i José Antonio Balada, procedents del juvenil. La resta, són novetat: Carles Pujol (sense equip), Joan Pujol (Montserrat Igualada), Lluís Garcia (CE Sallent), Adrià Aguilera (FE Grama), Manel Sánchez (AE Abrera), Ibra Diop (San Lorenzo), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Max Maggath (Gimnàstic Manresa), Marc Orea (CE Mercantil juvenil), Nelson Verdun (Gimnàstic Manresa) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

El cos tècnic està format per Albert Nualart (entrenador), David Raso (preparador físic), Pepe Santos (delegat) i Juan Martínez (utiller).

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari