Skip to main content

El tècnic vallesà ha agafat el relleu de Pedro Sáez al capdavant del juvenil A. Foto: CFM

Dani Alonso Viciana (Sabadell, 1987) ha estat presentat com a nou entrenador del juvenil A del CF Martorell per la temporada 2018-2019. El tècnic vallesà, que agafa el relleu de Pedro Sáez, arriba procedent del juvenil B del CE Sabadell, a categoria Preferent. “Per mi és un repte molt important perquè és un dels clubs de referència del Baix Llobregat. És un pas endavant en la meva carrera com a entrenador i una oportunitat per seguir creixent”, assegura Alonso.

Alonso ja coneix la plantilla martorellenca tenint en compte que aquest curs que acaba ha estat rival amb el CE Sabadell B. El conjunt vallesà, amb Dani Alonso a la banqueta, ha acabat com a sotscampió de lliga a un sol punt del campió, el CE Mercantil. L’entrenador de Sabadell explica que “conec bé la plantilla del CF Martorell, he vist molts partits i ja tinc una noció dels jugadors que tindré ben aviat”. Els vallesans, que van derrotar els martorellencs en els dos partits del curs, van fer un final de temporada espectacular encadenant 11 victòries seguides.

L’aval de la directiva

En la presentació de Dani Alonso com a tècnic del juvenil A, el directiu Jordi Galera ha assegurat que “ens ha comvençut la seva manera de treballar i, sobretot, l’avala la gran temporada que ha fet a Sabadell. És jove, ambiciós i amb molta experiència i fa que tinguem molta confiança en aquest nou projecte”. Del relleu a la banqueta, Galera ha afegit que “des de la directiva vam respectar la decisió personal de Pedro Sáez de renunciar a dirigir la banqueta del juvenil A la temporada vinent i estem molt satisfets del curs que ha fet aconseguint la permanència a Preferent amb 11 jugadors de primer any”.

Amb la lliga finalitzada, el nou tècnic ja està cuinant el nou projecte del CF Martorell a Preferent. “Jo sempre intento anar al màxim, sempre des de la cautela. M’agrada ser ambiciós, sóc de posar-me reptes alts i vinc molt motivat per fer una gran temporada. Lluitarem per estar el més amunt possible”. Una de les prioritats d’Alonso és acabar d’enllestir la plantilla. Respecte al curs passat, l’entrenador de Sabadell apunta que “no hi haurà massa canvis. El treball fet per Pedro Sáez és molt bo i la meva idea és confiar amb els jugadors de casa i incorporarem alguns jugadors del juvenil B i algun altre fitxatge”, diu Alonso. El tècnic martorellenc Arnau Fábregas serà el seu ajudant a la banqueta. Fins el 16 de juny treballarà amb la plantilla al CE Torrent de Llops. La pretemporada començarà el 20 d’agost.

Alonso té una llarga trajectòria vinculat al CE Sabadell on va ser entrenador durant 6 temporades en categories benjamí, aleví i infantil. Després va fer el salt al Cerdanyola del Vallès CF on va compaginar dirigir equips de futbol base i integrant del cos tècnic del primer equip, a Tercera Divisió nacional, la temporada 2015-2016. Els últims tres anys sempre ha militat la mateixa categoria -Preferent- en tres banquetes diferents: Cerdanyola del Vallès CF (cadet A); CF Mollet (cadet A) i CE Sabadell (juvenil B).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari