Skip to main content

El proper 6 de maig tindrà lloc la 20a edició de la Cursa de Martorell. Foto: AJM

El Club Futbol Martorell fa una crida als socis, aficionats, jugadors i tècnics per ser voluntaris de la Cursa de Martorell que tindrà lloc el proper 6 de maig. El club respon, així, a la col·laboració de forma desinteressada amb les entitats de Martorell, i en aquest cas, amb el Martorell Atlètic Club (MAC). Les persones que estiguin interessades a participar-hi com a voluntaris poden enviar un correu electrònic a cursamartorell@martorellatletic.cat.

D’altra banda, aquest dissabte 21 d’abril, a les 12.30 hores, tindrà lloc una reunió informativa sobre la Cursa de Martorell a la sala de conferències del CE Torrent de Llops adreçada als voluntaris. La Cursa de Martorell, que promou el MAC va ser distingida, en la gala dels Premis de l’Educació Física i l’Esport de l’Ajuntament, com a millor organització esdeveniment esportiu. El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, explica que “des de l’entitat estem col·laborant amb diverses entitats de la ciutat perquè entenem que la unió fa la força”.

Aquesta setmana s’ha presentat  la 20a Cursa de Martorell. La prova es correrà el 6 de maig, inclourà la modalitat de 5 i 10 quilòmetres. La novetat serà el redisseny del circuit, per fer-lo més urbà, més pla i accessible a tots els corredors de la población. L’esdeveniment esportiu, que es va recuperar ara fa un any després de 13 sense celebrar-se, comptarà amb la participació d’uns 800 atletes, com a màxim. La sortida serà a les 10.00h, des del carrer Josep Vilar, on també s’establirà l’arribada. El recorregut mantindrà tots els serveis de l’any passat: guarda-roba pels corredors, assistència mèdica i punts d’avituallament. Les inscripcions es poden fer fins l’1 de maig al web www.championchip.cat.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari