Skip to main content

Les dues noves jugadores, acompanyades pel directiu responsable del futbol femení, Carlos Prats. Foto: CFM

Ana Cot i Patricia Bonet han estat presentades com a noves jugadores del sènior femení del CF Martorell. Totes dues han jugat a Primera Divisió nacional al filial del RCD Espanyol, on van coincidir dues temporades. Amb la incorporació de Cot i Bonet, el CF Martorell fa un pas endavant en la clara aposta de fer créixer la branca femenina de l’entitat.

El tècnic Issam El Azzouzi assegura que “són dos reforços que ens donen un valor afegit i, sobretot, ens aporten molta més experiència. Són jugadores futbolísticament molt madures pel fet d’haver jugat en categories més altes. Això ens ha de servir per superar alguns moments de partits que fins ara ens eren molt complicades”.

Dos perfils ben diferents

Ana Cot (Barcelona, 1979) va començar la seva carrera futbolística al FC Barcelona amb 12 anys tot i que al cap d’uns mesos va incorporar-se a l’Athenas, de Primera Divisió nacional on hi va jugar-hi 7 temporades. Després va fer el salt al RCD Espanyol, Cot tornarà a vestir-se de curt al cap de 15 anys. “Sóc mare d’una nena de 8 anys i ella sempre ha estat la meva prioritat. El CF Martorell m’ha donat l’oportunitat de tornar a jugar i vull tornar-los fent una bona temporada. Estic molt il·lusionada”, diu la jugadora barcelonina. Cot, que és esquerrana, pot combinar les posicions de migcentre i com a davantera.

Patricia Bonet (Barcelona, 1987) ha fet carrera futbolística al RCD Espanyol, on hi va jugar des dels 11 anys fins arribar al filial, en categoria nacional. Després va fer el salt al Breda (nacional), el Xaica (Primera Catalana), Lloret (Preferent), Llerona (Primera Catalana) i La Roca (Preferent). “Aquesta temporada serà tota una experiència per mi perquè és una categoria on no he jugat mai. Assumeixo l’encàrrec que m’ha donat el míster de ser una jugadora de pes al CF Martorell”, explica la jugadora barcelonina. Bonet, que ocupa la posició al mig del camp, afegeix que “crec que serem dels equips punters de la categoria, i això passa perquè el vestidor sigui una pinya”.

Plantilla oberta

Tot i que ha començat la pretemporada i la competició oficial és a punt d’obrir-se, el sènior femení del CF Martorell encara no ha tancat la plantilla. Fins ara, el sènior femení el formen Susana Segura, Lorena Ventaja, Judith Martos, Jesica Rubio, Patri Muñiz, Alba Aranda, Cristina Gómez ‘Kitty’, Alexandra, Mireia Ros, Sheila Rodríguez, Jessica Gonçalves, Núria Bonastre, Judith Garrido, Glimer Acuña i Sonia Castellanos. El cos tècnic està treballant per a la incorporació de dues peces més.

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari