Skip to main content

Les martorellenques defensaran la condició d’invictes davant un dels rivals a batre aquest curs. Fotografia: Enric Albarracín

El sènior femení del CF Martorell juga el primer compromís lluny del Torrent de Llops a Primera Divisió Catalana. Aquest dissabte (20h) visitarà la UE Cornellà, un dels candidats a l’ascens aquesta temporada a Preferent. “Després de la victòria en el debut a la lliga, l’equip està engrescat, amb confiança i amb il·lusió de tornar a fer un bon partit a Cornellà”, assegura el tècnic de les martorellenques, Issam El Azzouzi. El CF Martorell ve de guanyar l’EF Manu Lanzarote (2-1) mentre que la UE Cornellà va golejar al camp del Sant Cugat FC (0-3).

El mètode El Azzouzi es basa en el pas a pas. L’avala l’èxit de la temporada passada fins a acumular 25 partits sense perdre sumant-hi el de dissabte passat. “Començar guanyant sempre és positiu, i més si t’estrenes en la categoria. Ara el que volem és encadenar una bona dinàmica i per a fer-ho necessitem seguir sumant bons resultats”, afegeix Issam. El tècnic de Terrassa està satisfet de la plantilla que ha confegit pel nou curs. L’aportació de les cares noves va tenir trascendència en el debut a Primera. “La diferència respecte el curs passat és que disposo d’un bloc molt igualat, que dona més possibilitats i que genera una competència sana. Les noves han començat a un bon nivell però sense les que hi eren l’any passat no seríem on som. Aquí tothom és important”, afegeix.

La primera prova per a la continuïtat és Cornellà. El Azzouzi avisa que “és un equip fet per ascendir i que ens exigirà moltíssim. Juga un futbol molt directe, agressiu i és molt segur defensivament. Haurem d’estar molt concentrades si volem puntuar”. Un dels perills per a les martorellenques serà Vanessa Quesada, qui es va estrenar en la primera jornada amb dos gols per la UE Cornellà. Aquest dissabte les martorellenques tindran l’oportunitat de medir-se a un equip d’alçada. Issam no podrà comptar amb Natalia Pérez, Natalia Perez, Anabel Chiquero i Alba Aranda, absents per lesió.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari