Skip to main content

Aquest és el cartell promocional de la campanya per a la nova temporada. Fotografia: Quim Aranda

El CF Martorell ha iniciat la campanya de renovació i captació de socis per a la temporada 2019-2020. Sota el lema ‘Comparteix els nostres somnis’, l’entitat pretén incrementar la xifra d’abonats en una temporada en què el primer equip s’estrenarà a Primera Catalana. El president del CF Martorell, Josep Ramon Vigueras, assegura que “la nostra aposta continua sent transversal, de baix a dalt. Com recull el cartell promocional, el club el representa tant el primer equip, els equips femenins com el futbol base”.

Els socis del CF Martorell tenen un seguit d’avantatges en els comerços i patrocinadors de l’entitat. Una de les novetats de la temporada 2019-2020 és que l’entrada dels partits del primer equip tindrà un cost de 5 euros. Vigueras diu que “és bo fidelitzar el projecte i una bona manera de fer-ho és fer-se’n soci”.

Els preus de la quota de socis de la temporada 2019-2020 és de 70 euros (adults), 35 euros (cònjugue de soci) i 35 euros (jubilada). A partir del 26 d’agost, els socis podran recollir el seu carnet a les oficines del CF Martorell, a les dependències del CE Torrent de Llops. L’horari d’oficina és els matins de 10.00 a 13.00 hores i a les tardes, de 17.30 a 20.00 hores.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari