Skip to main content

L’infantil A, de David Gimeno, comença la pretemporada aquest dilluns. Foto: CFM

Aquest dilluns fins a quatre equips del Club Futbol Martorell comencen la pretemporada. Són el juvenil B, cadet A i B i infantil A. Se sumen així, al primer equip i el juvenil A, que van iniciar la preparació el 7 i el 21 d’agost, respectivament.

Juvenil B: Nova etapa i nova categoria

El juvenil B s’estrenarà aquesta temporada a Primera Divisió després de l’ascens obtingut el curs passat. Manuel Fernández, procedent del CF Sant Andreu de la Barca, serà el tècnic dels martorellencs acompanyat per Edu Cervero i Joaquín Rodríguez. L’objectiu principal serà la permanència.

Cadet A: La permanència amb un nou tècnic

Un dels equips de referència del futbol base del CF Martorell, el cadet A, jugarà un any més a categoria Preferent. Ho farà amb un nou tècnic, Rodrigo Betrián, que arriba procedent de la Unificació Bellvitge, de Primera Divisió. La permanència a Preferent tornarà a ser el gran objectiu de la propera temporada. Els martorellencs s’estrenaran el 23 de setembre al CE Torrent de Llops davant el Vilanova i la Geltrú CF.

Cadet B: un equip de primer any

El cadet B jugarà una temporada més a Primera Divisió. Marc Garcia seguirà sent l’entrenador de l’equip per tercer curs consecutiu i encadenarà sis temporades com a tècnic del futbol base del CF Martorell. La principal novetat és que la plantilla serà de primer any i l’objectiu serà la formació de jugadors i mantenir la categoria. El curs passat, els martorellencs van sumar 52 punts i van acabar en cinquena posició a la classificació. La competició oficial començarà l’1 d’octubre.

Infantil A: sota el segell de Gimeno

L’infantil A jugarà una temporada més a Primera Divisió. David Gimeno seguirà sent l’entrenador de l’equip per tercer curs consecutiu i encadenarà set temporades com a tècnic del futbol base del CF Martorell. L’objectiu serà la formació de jugadors i mantenir la categoria. La competició oficial començarà l’1 d’octubre.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari