Skip to main content
General

Visca el Carnestoltes!

De 24 de gener de 2017març 2nd, 2017Sense comentaris
[vc_single_image image=”2296″ img_size=”large” add_caption=”yes” style=”vc_box_outline” border_color=”black” onclick=”img_link_large” img_link_target=”_blank”]

Aquest dissabte se celebra el Carnestoltes 2017 a la Vila de Martorell i el nostre club hi serà present. Atents a totes les indicacions per a què la diada surti perfecta!

La colla amb la qual participem aquest any s’anomena SOM ELS QUE SOM CF MARTORELL i tindrem el número 43 a la Rua. Tothom que s’hagi inscrit per a aquest Carnestoltes 2017 i hi participi amb nosaltres, està convocat entre les 16:45h i 17:00h al Pàrking del Vapor situat a la Vila, on allà estarà esperant la nostra carrossa.

A les 18:00h arrancarà la Rua per omplir els carrers de Martorell des del mateix Pàrking del Vapor. Abans, qui vulgui podrà anar a començar la festa a la Plaça de la Vila amb la Gran Ballada a partir de les 17:00h.

La RUA del Carnestoltes acabarà a la Nau 1 de Ca N’Oliveres, on a partir de les 21:00h se celebrarà el Sopar i Lliurament de Premis. Per acabar d’arrodonir la festa, un cop s’hagi acabat el sopar, començarà el Ball de Carnestoltes i la sessió familiar de la Festa de Carnestoltes, a la Nau 2 del mateix recinte de Ca N’Oliveres.

Per a consultar tot el recorregut, horaris i altres indicacions importants pel dia de Carnestoltes, no oblideu donar una ullada al següent document, on teniu detallada tota la informació que necessitareu.

INFORMACIÓ CARNESTOLTES 2017

Si teniu més dubtes, envieu un correu a activitatscfm@gmail.com i us respondrem el més aviat possible.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari