Skip to main content

El primer equip s’estrena aquest dissabte a la competició oficial. Foto: CFM

El primer equip del CF Martorell debutarà, aquest dissabte (20h, Municipal Els Canyars) davant la UE Castelldefels B en la primera jornada de lliga a Tercera Catalana. Després de tres setmanes d’entrenaments, els martorellencs arriben a l’hora de la veritat amb la moral reforçada pels bons resultats obtinguts en els partits de preparació. El tècnic Albert Nualart explica que “anímicament l’equip arriba bé per ser el primer partit de la temporada. La valoració de la pretemporada és bona, hem anat de menys a més, tot i que no he pogut comptar amb tot el grup sencer perquè alguns jugadors han anat i han vingut per les vacances”. Aquest fet, segons l’entrenador, “deixa alguna llacuna tàctica per alguns. A mesura que avanci la competició, tots aniran aprenent millor els conceptes”.

Els martorellencs tindran les baixes segures de Nelson i Arrébola, lesionats. El CF Martorell ha tancat la pretemporada amb un balanç positiu. Tres victòries (Piera 5-0, Olímpic Can Fatjó 2-0 i CP Sarrià 3-0), un empat davant l’Atlètic Pifarrer (1-1) i una única derrota (Can Trias, 3-1). Els resultats, a més, tenen més valor tenint en compte que la plantilla ha patit una gran sacsejada amb moltes novetats. “Estic molt content amb la plantilla que disposo i hi haurà força competència per entrar en la convocatòria. Això farà que tothom haurà d’estar a l’alerta durant la setmana”, apunta Nualart.

La UE Castelldefels B, un desconegut

Mai en la història s’han enfrontat el primer equip del CF Martorell i el filial de la UE Castelldefels. Sí que ho va fer el filial martorellenc, en les dues darreres temporades. El curs passat, el filial va vèncer a Castelldefels (0-1) amb un gol de Víctor Marco i va empatar al CE Torrent de Llops (4-4). “El rival és una incògnita”, confessa el tècnic. “Sabem que s’ha reforçat força i, moltes vegades, el que passa a la pretemporada no té res a veure amb la competició oficial. La primera jornada sempre és molt incerta”, admet.

L’equip martorellenc farà l’última sessió preparatòria aquest divendres al CE Torrent de Llops i Nualart donarà la primera convocatòria del curs. Nelson i Arrébola són baixes segures per lesió.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari