Skip to main content

El martorellenc, que va haver de renunciar al primer equip el curs passat per estudis, compta amb la confiança de Nualart. Fotografia: CFM.

Carlos Donado (Martorell, 1998) serà un dels jugadors que formarà part de la plantilla del primer equip del CF Martorell la temporada vinent. El martorellenc, que per motius acadèmics li va ser impossible seguir en actiu el curs passat, arriba disposat a sumar en el nou projecte a Segona Catalana. El jugador, que ocupa una posició destacada al mig del camp, destaca per la seva habilitat amb la pilota. Donado ja va debutar amb el primer equip, fa dues temporades, a Segona Catalana en un partit al CE Torrent de Llops davant el Júnior amb Pablo Becerril a la banqueta.

Donado assegura que “per un jugador de Martorell jugar al primer equip és la millor recompensa que pot tenir, és un orgull. Em deixaré la pell al terreny de joc, que és el que més li agrada al míster”. El martorellenc arriba amb moltes ganes de fer-ho bé i convèncer el tècnic Albert Nualart perquè considera que “amb aquest equip disfrutarem molt tots plegats”. Respecte a la trajectòria d’ascensor que ha tingut el CF Martorell les últimes 5 temporades -ascendint i descendint entre Segona i Tercera Catalana-, Donado creu que “veig aquest projecte molt més sòlid que els anteriors. M’ha entusiasmat aquest projecte i tan debò el repte d’ascendir a Primera Catalana arrbi el més aviat possible”. En aquest sentit, Albert Nualart espera comptar, aquest cop, amb Donado tot el curs. “Té qualitat, una bona visió de joc, és jove però si agafa experiència pot ser una peça destacada. És una aposta decidida i tinc moltes ganes de fer-lo créixer”.

Artífex de l’ascens del juvenil A

Donado no és un desconegut a Martorell. Carlos és germà de Javi Donado, qui va acomiadar-se del CF Martorell, fa dos anys, per jugar al Kista SC, un equip de Tercera Divisió d’Estocolm (Suècia) després de ser una peça decisiva en l’ascens a Segona Catalana, fa dues temporades. “Que se’m compari amb el meu germà Javi és un privilegi. És un gran jugador, tot i que tenim qualitats molt diferents en el terreny de joc”. Després d’iniciar-se en el món del futbol al CE Torrent de Llops, el martorellenc va fer el salt a la UE Cornellà en les categories aleví, infantil i cadet. Tot i començar l’etapa de juvenil amb els ‘verds’, Donado va retornar a casa per incorporar-se al juvenil A, a Primera Divisió.

Ell va ser un dels artífexs de l’ascens del juvenil A a Preferent per primera vegada en la història. Els dos anys seguits com a juvenil van servir per assegurar la salvació amb Pedro Sáez a la banqueta i en la següent, per fer la millor temporada de la història a Preferent acabant en tercera posició amb Oriol Alcázar. Amb la incorporació de Donado, el CF Martorell ja presenta tres cares noves a més de Sanse i Biel Sirvent.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari