Skip to main content

Donado va debutar amb el primer equip la temporada passada amb Becerril a la banqueta. Foto: Martorell Esport

Carlos Donado serà un dels jugadors que formarà part de la plantilla del primer equip del CF Martorell la temporada vinent. El martorellenc, que va ser un dels destacats del juvenil A el curs passat, ha convençut al nou tècnic Albert Nualart per ser una de les cares noves per a la propera campanya. Donado ja va debutar el curs passat a Segona Catalana en un partit al CE Torrent de Llops davant el Júnior. El jugador, que ocupa una posició destacada al mig del camp, destaca per la seva habilitat amb la pilota. Donado assegura que “per un jugador de Martorell jugar al primer equip és la millor recompensa que pot tenir, és un orgull”.

Germà de Javi Donado

Carlos és germà de Javi Donado, qui va acomiadar-se del CF Martorell l’estiu passat i que milita el Kista SC, un equip de Tercera Divisió d’Estocolm (Suècia). “Que se’m compari amb el meu germà Javi és un privilegi. És un gran jugador, tot i que tenim qualitats molt diferents en el terreny de joc”. Precisament el seu germà Javi ha explicat que “és un jugador polivalent, complet, amb projecció ofensiva amb una darrera passada determinant. Té un xut molt fort, recupera  té qualitat i potser li falta una mica d’experiència que tindrà jugant minuts al primer equip. És més complert que jo, tot i que no és tant decisiu com el germà gran… (somriu)”.

Carlos Donado s’uneix a 9 cares noves més per al primer equip: Nelson Verdrun (CE Manresa), Carles Pujol (sense equip), Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

 

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari