Skip to main content

El jugador martorellenc s’ha compromès amb el primer equip per a la propera temporada. Foto: Svetlana Akimova

Carles Pujol (Martorell, 1994) tornarà a vestir-se de curt després de dues temporades sense fer-ho i és la darrera incorporació del primer equip del Club Futbol Martorell. El jugador, que ocupa la posició de lateral esquerre, assegura que “si algun dia tornava a jugar sabia que només seria al CF Martorell, al meu club. Quan vaig plegar, pensava que era definitiu. Ho necessitava fer, però reconec que, més enllà del futbol, he trobat a faltar la competició i sentir que formes part d’un equip”, apunta Pujol.

El jugador torna amb molta il·lusió d’empènyer el CF Martorell a Segona Catalana. Pujol diu que “aquest any només podem tenir un objectiu, que és recuperar la categoria perduda. Després ja veurem, la temporada és molt llarga i en un any passen moltes coses”. El martorellenc reconeix que “és un projecte ambiciós però factible, i tot i que al futbol és molt complicat planificar a llarg termini, és important saber on es vol anar. De totes maneres només hi ha un camí: entrenar per guanyar cada partit”.

El martorellenc ja coneix qui serà el seu nou entrenador, Albert Nualart. “El conec des de fa anys, vam coincidir al Mercantil. De fet ha sigut ell qui m’ha trucat per tornar. És un gran professional, molt compromès amb el que fa i un competidor nat”, admet. Pujol va participar en la temporada en què el primer equip del CF Martorell va ascendir a Segona Catalana amb Íñigo Irisarri a la banqueta. El jugador, qui ha seguit la trajectòria dels qui tornaran a ser els seus companys al vestidor, explica que “més enllà del que ha passat aquest any, i els motius que han fet baixar el Martorell, la diferència entre els que s’han salvat i el Martorell no és el futbol. Aquí hi ha una gran estructura i jugadors amb nivell de sobres, potser ha faltat saber competir més”.

Coneix la casa a la perfecció

Pujol és un cognom amb una forta vinculació amb el futbol de Martorell. El pare d’en Carles, en Josep, va ser un dels porters més recordats de la dècada dels 80 i 90 i el seu tiet, Albert, també porter, de finals dels 90 i principis del segle XXI. En Carles va iniciar-se al món del futbol de ben petit a les categories de l’AE Martorell. En categoria cadet va incorporar-se al CF Gavà, de Divisió d’Honor i en categoria juvenil fitxa pel CE Mercantil, a Preferent, durant dues temporades.

L’últim any de juvenil va fer-ho a l’Atlètic Vilafranca i el primer any de sènior, també a Vilafranca, a Tercera Catalana. El retorn a Martorell va ser fructífer amb l’ascens del filial a Tercera i ser partícep al primer equip. La temporada següent va decidir deixar-ho a mig curs per impossibilitat de compaginar els estudis amb la feina. Pujol admet que “mai he entès el fet de moure’t del poble per jugar a categories similars, prefereixo lluitar per posar al Martorell on li pertoca”. Amb la incorporació de Carles Pujol, el primer equip del CF Martorell ja suma 7 novetats per al curs vinent: Mauro Lenhardy (CF Hortonenc), Manel Sánchez (AE Abrera), Adrià Aguilera (FE Grama), Max Maggath (UE Sant Andreu juvenil), Joan Pujol (UD Montserrat Igualada) i David Valle (UD Montserrat Igualada).

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari