Skip to main content

Abde, Serrats, Sergi i Colell, els quatre capitans del CF Martorell de la temporada 2018-2019. Fotografia: Cargol Comunicació

Sergi Fernández, Albert Serrats, Marc Colell i Abde Haddouch, per aquest ordre, han estat escollits com a capitans del primer equip del CF Martorell per a la temporada 2018-2019. Sergi Fernández recull el testimoni de David Gimeno, qui va ser-ne el capità del primer equip en les últimes 5 campanyes. Respecte el curs passat, el braçalet té les novetats de Serrats, com a segon capità, Colell, com a tercer, i Abde, com a quart.

La temporada 2017-2018 la capitania estava formada per David Gimeno, Sergi Fernández i Jordi Marés. Fernández assegura que “portar aquest braçalet és un orgull perquè represento el meu poble, el meu club i el meu equip. És una gran responsabilitat i espero estar a l’alçada pel valor que significa per un jugador de la casa. Estic molt agraït als meus companys la confiança rebuda”. A més, Sergi afegeix que “Gimeno ens ha fet de mestre a tots nosaltres. N’hem après moltíssim d’ell de com s’ha de defensar aquest braçalet dins i fora els terrenys de joc”.

Tots quatre són els qui més anys acumulen al primer equip del CF Martorell després de la marxa de David Gimeno i Jordi Marés, la temporada passada. Abde, amb 9 campanyes, és qui més anys suma de forma consecutiva amb la samarreta blanc-i-vermella.

CF MARTORELL

Autor CF MARTORELL

Més entrades de CF MARTORELL

Deixa un comentari